Resume from April 26, 2024 PRO

Ігор

Керівник, заступник підприємства, підрозділу, відділу, проєкту

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
62 years
City of residence:
Kryvyi Rih
Ready to work:
Dnipro, Kramatorsk, Kryvyi Rih, Kyiv, Mykolaiv, Sloviansk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер по водопідготовці

from 08.2023 to 02.2024 (6 months)
Карітас України, Кривий Ріг (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Приймав участь у заходах по відновленню пошкоджених/зруйнованих систем водопостачання у населених пунктах регіональних громад, дніпропетровській та херсонській областях, які зазнали руйнувань внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС. Розробка та підготовка проектів, тендерної документації, закупівля, координація технічних заходів, включаючи будівництво, відновлення, запуск в експлуатацію систем водопостачання: водоводів, насосних станцій, артезіанських свердловин, башт Рожновського, встановлення систем водоочищення-промислового осмосу-в навчальних закладах, закладах охорони, центрах проживання ВПО, і там де це було необхідно). Контроль виконання робіт відібраними підрядниками на будівництві цих об'єктів.

Керівник проєкту

from 05.2015 to 05.2022 (7 years)
БО "Пліч о Пліч", м. Бахмут (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Після початку бойових дій на Донбасі, паралельно з господарчою діяльністю активно займався волонтерством у зонах високого ризику. Весь цей час організовував та приймав участь у різноманітних гуманітарних місіях/проектах на лінії розмежування, самостійно, так і в партнерській співпраці з міжнародними благодійними організаціями. Займався евакуацією вразливих верст населення, надавав їм всю потрібну допомогу у вирішенні різних проблем, пов'язаних із цим конфліктом у регіоні. Обізнаний з всіма основними проблемами ВПО та їх гуманітарних потреб. - Маю практичний досвід організації та керівництва підрядними організаціями у проектах щодо відновлення пошкодженого житла та критичної інфраструктури, включно водопостачання (Shelter та WASH). Після отримання сертифікату DRC-DDG, проводив тренінги та навчання в освітніх закладах, дітям шкільного віку, про правила поводження з вибухонебезпечними речовинами та інше.

Директор підприємства

from 05.1993 to 05.2022 (29 years)
ТОВ"Артком Плюс", Бахмут (Енергетика)

Успішний практичний управлінській/господарчий досвід керівника («з нуля»), в власній інжинірингової компанії з проектування, продажу(тендера), будівництва, поставки, монтажу, наладки запуску в експлуатацію, з приєднанням до мереж: (обленерго, водоканали, газ, інше) та подальшому сервісному обслуговуванню/ремонту різноманітного промислового обладнання: електротехнічного, енергетичного, механічного, електричних підстанцій (КТП) і автономного електроживлення, кабельних мереж, котельно-теплового, насосного, водо-підготовчого та водоочисного, холодильного, вентиляційного, інше. На промислових підприємствах, дільницях, спорудах/об’єктах ЖКХ, в бюджетній сфері, інше... в різних локаціях донбаського регіону. Досвід керівництва/контролю, та організації процесів за виконанням комплексу робіт в новому будівництві, так і в відновленні, реконструкції, модернізації, обслуговуванні, енергозбереження. Розробки, впровадження, та автоматизація технологічних процесів включно з ПО, під ТЗ замовника. На договірних відносинах (аутсорсинг так як я ФОП), виконував у Замовників за потреби, обов'язки головного інженера, головного енергетика-відповідального за електрогосподарство(у мене 5 група по електробезпеці), інше, з правами посадової особи (так як є необхідні знання та досвід), та організую, і забезпечую нормативну роботу всього технологічного обладнання, та крос-функціональну взаємодію персоналу, з його подальшим навчанням, атестацією, переатестацією, включно пожежну безпеку, охорону праці, та різне інше за потреби, для чіткої взаємодії між собою, як вже єдиної команди.

Education

Українська інженерно-педагогічна академія

Електротехнічний факультет., Харків
Higher, from 1983 to 1990 (7 years)

Knowledge and skills

Лідерські завдатки Технічні та технологічні Рішучість Репутаційні навички Та дотримання етичних норм.

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Цифрова грамотність, правова обізнаність, управлінський досвід, ведення переговорів, управління персоналом

Similar candidates

All similar candidates