Resume from April 28, 2024 PRO

Віталій

Інженер електроніки, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Сервісний інженер

from 04.2014 to now (10 years 1 month)
2Laptops, Львів (Послуги для населення та бізнесу)

На даній посаді опанував широкий спектр видів робіт з відновлення комп'ютерних материнський плат, а саме: безконтактна пайка BGA мікросхем, заміна SMD компонентів, відновлення ланцюгів живлення, програмування мікросхем пам'яті, загалом, все, що стосується повного відновлення роботи материнської плати та комп'ютера (ноутбука) загалом.

Оператор call-центра

from 08.2010 to 12.2012 (2 years 4 months)
ПриватБанк, Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

Продажі банківських послуг, вихідні дзвінки.
На даній посаді я підвищив свої знання у методах та способах продажу послуг, отримв комунікаційні навички, освоїв прийоми роботи із заперечиннями та конфліктами.

Education

Запорізька Державна інженерна Академія

Менеджмент організацій, Менеджер з управління персоналом., Запоріжжя
Higher, from 2007 to 2012 (5 years)

Knowledge and skills

Комунікабельність Відповідальність Адаптивність Організованість Аналітичне мислення Уважність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Крайні 10 років працюю сервісним інженером з відновлення материнських плат ноутбуків. Володію навичками безконтактної пайки BGA мікросхем на професійному рівні; з легкістю провожу заміну SMD компонентів, прошиваю мікросхеми пам'яті та контроллери; відновлюю ланцюги живлення навіть на сучасних моделях материнських плат.
Вільно користуюся вимірювальними приладами, читаю та розумію технічну документацію до мікросхем. Добре володію методиками проведення діагностики.
Наразі, моя теперішня робота більше не надихає мене та не манить цікавістю, а перетворилася у звичайний спосіб заробітку, тому я прагну опанувати нову сферу, яка б відкрила для мене новий цікавий світ.
Легко навчаюся, маю високий рівень відповідальності, що не тільки стимулує мою мотивацію, а дозволяє приймати раціональні рішення. Уважний, зосереджений, маю здатність до аналітичного мислання. Відкритий до нового, комунікабельний та емпатичний.
Віддаю перевагу взаємовигідній співпраці, ціную повагу, щирість та людяність. Мрію працювати у продуктивній команді.

Similar candidates

All similar candidates