Resume from April 28, 2024 PRO

Настя

Дизайнер меблів

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
52 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний архітектор проєкту

from 01.2000 to 03.2024 (24 years 2 months)
ordenans.design (Дизайн)

Education

КНУБіА

Аархітектурний, кафедра кваліметрії, Київ
Higher, from 1999 to 2005 (6 years)

Архітектурна освіта - одна з найкращих. Дає знання з проектування будь-чого від дрібних предметів дизайну до споруд, комплексів, містобудування, від кулінарних страв до музичних акордів...бо все це створюється за єдиними принципами краси і гармонії. Архітектурна освіта вбирає в себе і технічну і гуманітарну складову. Вміння творити, комунікувати з людьми, знання психологіі такох невід!ємна частка архітектурної освіти. На мою думку, дозволяє працювати в різних сферах людської діяльності.

Knowledge and skills

Продуктивність Креативність Творчий підхід Старанність Розробка креслень

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Відповідальна, креативна. Перфекціоніст. Вмію спілкуватись з людьми. Часто відвідувала щорічну меблеву виставку I Saloni в Мілані, DDW в Нідерландах і Maison&Objet у Парижі. Цікавлюсь новинками дизайну в галузі меблів та інтер"єрів. Вивчаю PRO100.
Переможниця українського архітектурного конкурсу ART SPACE (2013 та 2015 роки) та британського архітектурного конкурсу EUROPEAN PROPERTY AWARDS (2017-2018). Мої проекти можна подивитись на сайті https://ordenans.design/
В процесі роботи по створенню інтер"єрів співпрацювала з різними меблевими компаніями. Для Lіlu atelier розробила дизайн дитячого ліжечка, яке було реалізовано в серійному виробництві.
Відкрита до нових галузей і до розвитку, люблю вчитись.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: