Resume from April 28, 2024

Владислава

Сценарист

Employment:
Part-time.
Age:
15 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Secondary

Knowledge and skills

Переклад текстів Написання статей Здатність до навчання Креативність Літературний переклад Рекламний копірайтинг Рерайтинг Комунікабельність Наполегливість Чесність Редагування текстів Грамотна усна та письмова мова Написання сценаріїв

Language proficiencies

German — above average

Additional information

Мене звати Владислава. У мене є досвід у написанні статей з різних тем, виконанні перекладів текстів та відео з німецької на українську та навпаки. Також я маю сертифікований рівень B1 з німецької мови. У минулому я працювала в соціальних сферах, займаючись опитуваннями та промоутерською роботою, а також волонтерством для біженців.
Мене цікавить можливість розвитку у сфері написання, перекладу та дикторства. Також цікавлюсь історією та автентичністю України, люблю дізнаватися/ділитися новими фактами та дуже підтримую ідею продвигання нашої культури в маси. Я люблю працювати з мовою і виражати свої думки через слово. Крім того, я цікавлюся відеопродакцією та голосовими послугами, тому шукаю можливості реалізувати свої здібності в цих напрямках.
У мене є відмінні комунікаційні навички, я відкрита до нових ідей та завдань і готова навчатися. Мій досвід у соціальних проектах допомагає мені розуміти потреби людей та працювати в команді. Я вірю, що мої навички та впевненість у собі зроблять мене цінним додатком до вашої команди.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: