Євгенія
Фахівець із системи якості харчових виробництв
- Age:
- 23 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10647674
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
зацікавлює забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, що стало
актуальнимще під час університетської освіти, коли я займалася дослідженням
системи НАССРза міжнародними стандартами. Мої дії завжди націлені на результати,
я готова витрачати всю свою енергію та наполегливість на досягнення цілей. Маю
сильні комунікативні навички, сприяючи позитивним відносинам та успішній співпраці
в команді, а також маю знання управління якістю та внутрішніх аудитів у харчовій
промисловості, що дозволяє мені вирішувати виклики та розглядати нові ідеї.
Особисті дані Досвід роботи
Адреса
вулиця Героев Севастополя 7А Стажування 2021 - 2022
Київська Макаронна фабрика, Київ
03126 Київ
Номер телефону На Київській макаронній фабриці, моя основна відповідальність полягала у контролі
[
Email виробів, наданні експертної оцінки сировини та готового продукту а також
[
Дата народження підвищення ефективності виробництва.
14-09-2000
Стать Стажування 2023 - 2024
Жіноча ПрАТ «Лантманнен Акса», Київ
LinkedIn Моя практика на виробництві включала контроль якості продукції, дотримання
[
отримати глибокі знання в галузі виробництва та розвинути навички ефективної
Інтереси роботи в команді промислового підприємства.
Фітнес
Спорт
Освіта і кваліфікації
Читання
Магістр жов 2022 - лют 2024
Психологія
Національний університет харчових технологій, Київ
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів.
Мови Кваліфікаційна робота на тему: «Розроблення плану VACCP для виробництва
Українська екструзійних гречаних пластівців для ПрАТ «Лантманнен АКСА».
Англійська Приймала участь у Міжнародній науково‑практичній конференції «Якість і безпека
Французька харчових продуктів» у місті Києві 2023 року та публікація трьох тез доповідей
свідчать про моє зацікавлення у науковому дослідженні та мою здатність внести свій
внесок у розвиток науки у галузі безпеки та якості харчових продуктів.
Бакалавр вер 2018 - чер 2022
Національний університет харчових технологій, Київ
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів.
Навички
Експертиза харчових
продуктів
Уміння працювати з
документацією
Володію знаннями вимог
міжнародних стандартів
Маю досвід у розробці
планів систем VACCP та
TACCP
Microsoft Word, Excel,
PowerPoint, Mathcad
Систематичність та
уважність
Вміння працювати в команді
та самостійно
Гнучкість та адаптивність
Similar candidates
Фахівець з системи якості, харчовий технолог, зав. виробництва
Kyiv
Завідувач виробництва, контролер якості харчової продукції
30000 UAH, Kyiv
Керівник відділу якості, директор з виробництва, технолог на виробництво
Kyiv, Zaporizhzhia
Директор заводу, фабрики, виробництва
75000 UAH, Kyiv
Менеджер з якості (ISO IEC 17025), фахівець лабораторії, агроном, консультант із захисту рослин
Kyiv