Resume from April 29, 2024 PRO

Катерина

Історик

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
21 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вихователь ГПД

from 09.2023 to now (8 months)
Академія "Інтелекту" (Освіта, наука)

Education

УДУ ім. Драгоманова

Історичний факультет, середня освіта "історія", Київ
Unfinished higher, from 2020 to 2024 (4 years)

Knowledge and skills

Організованість Користувач ПК Грамотна усна та письмова мова Google Meet Доброзичливість Цифрова грамотність Висока працездатність Адаптивність Неконфліктність Користувач Internet Продуктивність

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Моя комунікабельність дозволяє мені легко налагоджувати стосунки з колегами, дітьми. Я вмію ясно та ефективно викладати свої думки як у усній, так і в письмовій формі. Я також активний слухач і завжди намагаюся зрозуміти різні точки зору. Завдяки моїм комунікативним навичкам я можу ефективно працювати в команді, сприяти співпраці та вирішувати конфлікти.
Працьовитість є ще однією моєю сильною стороною. Я завжди готова докласти додаткових зусиль для виконання своєї роботи якнайкраще. Я беру на себе ініціативу і часто виходжу за межі своїх обов'язків, щоб допомогти своїм колегам та організації. Я також є надійним та відповідальним співробітником, який завжди виконує свої зобов'язання вчасно.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: