Resume from May 10, 2024

Галина

Юрисконсульт

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрисконсульт

from 05.2006 to 12.2023 (17 years 7 months)
ТОВ "Житомирсервісгруп", Житомир (Нерухомість)

Вирішувала всі питання, що пов'язані правовим супроводом товариства, починаючи з підготовки установчих документів (протоколи, статути, заяви та інше) та веденням його господарської діяльності (розробка та аналіз договорів, документи для реєстрації права власності на будівлю і земельну ділянку, дозволи, ліцензії, запити, скарги, претензії та інше). Готувала процесуальні документи до адміністративного, господарського та цівільного суду (позовні заяви, клопотання, скарги, заяви та інше), безпосередньо захищала законні права та інтереси юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та фізичних осіб. Маю виграні справи. Маю досвід спілкування та вирішення питань з виконавчою службою. Брала участь у переговорах. Маю досвід спілкування з людьми у вирішенні їх правових та особистих питань. Досягнення на цій посаді - це знання, їх застосування та правова допомога на користь особам, які цього потребували.

Education

Приватний вищий навчальний заклад "Київський інститут бізнесу та технологій"

Економіка і підприємництво "Фінанси", Житомир
Higher, from 2005 to 2006 (1 year)

Здобула кваліфікацію спеціаліста з фінансів

Житомирський кооперативний технікум

Правознавство, Житомир
Higher, from 1993 to 1995 (2 years)

Присвоєно кваліфікацію юрист.

Knowledge and skills

Знання законодавства України Складання процесуальних документів Доброзичливість Впевненість Комунікабельність Претензійно-позовна робота Укладання договорів Представництво в судах Користувач ЄДРСР

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Маю вищу освіту та досвід: ведення правової роботи на підприємстві, а саме: розроблення установчих документів (протоколи, статут, заяви та інше), реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, розроблення договорів, аналіз договорів на відповідність діючій законодавчій базі, підготовка внутрішніх документів (наказів, актів та інше), представлення прав та інтересів у судах, державних органах та організаціях (позовні заяви, відзиви, пояснення, клопотання, скарги, заяви та інше), знання стандартних програм ПК, ведення діловодства на підприємстві.
Доброзичлива , відповідальна, уважна та швидко навчаюся.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: