Резюме від 10 травня 2024

Галина

Юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 05.2006 по 12.2023 (17 років 7 місяців)
ТОВ "Житомирсервісгруп", Житомир (Нерухомість)

Вирішувала всі питання, що пов'язані правовим супроводом товариства, починаючи з підготовки установчих документів (протоколи, статути, заяви та інше) та веденням його господарської діяльності (розробка та аналіз договорів, документи для реєстрації права власності на будівлю і земельну ділянку, дозволи, ліцензії, запити, скарги, претензії та інше). Готувала процесуальні документи до адміністративного, господарського та цівільного суду (позовні заяви, клопотання, скарги, заяви та інше), безпосередньо захищала законні права та інтереси юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та фізичних осіб. Маю виграні справи. Маю досвід спілкування та вирішення питань з виконавчою службою. Брала участь у переговорах. Маю досвід спілкування з людьми у вирішенні їх правових та особистих питань. Досягнення на цій посаді - це знання, їх застосування та правова допомога на користь особам, які цього потребували.

Освіта

Приватний вищий навчальний заклад "Київський інститут бізнесу та технологій"

Економіка і підприємництво "Фінанси", Житомир
Вища, з 2005 по 2006 (1 рік)

Здобула кваліфікацію спеціаліста з фінансів

Житомирський кооперативний технікум

Правознавство, Житомир
Вища, з 1993 по 1995 (2 роки)

Присвоєно кваліфікацію юрист.

Знання і навички

Знання законодавства України Складання процесуальних документів Доброзичливість Впевненість Комунікабельність Претензійно-позовна робота Укладання договорів Представництво в судах Користувач ЄДРСР

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Маю вищу освіту та досвід: ведення правової роботи на підприємстві, а саме: розроблення установчих документів (протоколи, статут, заяви та інше), реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, розроблення договорів, аналіз договорів на відповідність діючій законодавчій базі, підготовка внутрішніх документів (наказів, актів та інше), представлення прав та інтересів у судах, державних органах та організаціях (позовні заяви, відзиви, пояснення, клопотання, скарги, заяви та інше), знання стандартних програм ПК, ведення діловодства на підприємстві.
Доброзичлива , відповідальна, уважна та швидко навчаюся.

Схожі кандидати

Юрист, юрисконсульт, помічник керівника
Житомир

Начальник, юрист
Житомир, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Юрист
Житомир

Помічник юриста
Житомир

Юрисконсульт
25000 грн, Житомир

Помічник юриста
13000 грн, Житомир

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: