Светлана

Технолог, бренд-шеф, 50 000 UAH

Employment type: part-time
Age: 53 years
City of residence: Kyiv
Ready to work: Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa
Employment type:
part-time
Age:
53 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний технолог

from 04.2023 to now (2 years 9 months)
Судилківський хліб, Шепетівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Все, що пов'язано з хлібом та хлібобулочними виробами

Технолог харчової промисловості

from 02.2022 to now (3 years 11 months)
ТОВ РАМЕДАС УКРАЇНА, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розрахунок КБЖВ, написання сезонного меню, згідно норм, узгодження в ДПСС, організація та контроль роботи харчоблоків в школах та лікарнях, відрядження по Україні, написання ТК, розрахунок собівартості страв, розрахунок сировини, запуск нових об'єктів, робота з персоналом, розробка та пропрацювання нових страв.

Завідувач виробництвом

from 10.2020 to 09.2023 (3 years)
СХ ТОВ "Кабачок", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шкільне харчування. Розробка нового меню, розрахунок БЖВ страв, написання ТК ,Організація роботи кухни, набору та навчання персоналу, організація закупівлі сировини, контроль за належним зберіганням сировини, налагодження технологічного процесу , контроль за належною якістю приготування та зберігання готових страв Оборот в середньому 600 чоловік.

Головний технолог, бренд шеф, керуючий

from 07.2019 to 11.2021 (2 years 5 months)
Смачно (виготовлення напівфабрикатів), Київ (Харчова промисловість)

Запуск з 0 цехах для виробництва напівфабрикатів, планування цеху, закупівля обладнання, інвентарях, пошук персоналу, розробка меню, складання ТК, прорахування КБЖВ, відкриття магазинів та сайту для продажу готової продукції. Напівфабрикати: пельмені, вареники, млинці, пиріжки, котлети, голубці, перець фарширований, фрикадельки, тефтелі, вироби з кускового м'яса. Відкриття власної пекарні: хліб, хлібобулочні вироби, тістечка, печиво.

Бренд шеф. Керуючий

from 08.2018 to now (7 years 5 months)
Бест фуд сервис, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск об'єкта з "0" (кафе, кейтерингові компанія, супермаркет), складання меню, раціонів здорового харчування, програми детокса с прорахуванням КБЖВ, написання ТК , навчання персонала, робота з відрядженнями (на 2 города (Киев, Львов)), закупівля техніки, інвентарях для кухні, планування цеху, організація безперебійної роботы кухни, пошук персоналу, співбеседи ,закупівля . Авторська кухня.Керувпання персоналом більш ніж 50 людей.

Бренд шеф

from 04.2017 to 09.2020 (3 years 6 months)
кейтеринговая компания, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування декількома об'єктамт одночасно, складання меню, ТК, контроль качества видаваємих страв, кейтерингові послуги, організація доставки харчування в офіси, організація харчування знімальних груп, банкети ,фуршети, приготування напівфабрикатів , торти, десерти, тістечка, печиво, булочки, хліб на замовленя.

Шеф фрилансер

from 09.2016 to now (9 years 4 months)
ресторан арабской кухни ЛИНАС, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер: розробка авторської рецептури шоколадних конфеті , десертів, тортів та тістечок. Шеф-кухар: контроль на всіх процесах, навчання кухарів, органиізация безперебійної роботы кухні при повній посадці зала (350 людей), розробка , пропрацювання, прорахування загального меню, сезонні пропозиції, складання ТК, фотосесії.

Бренд-шеф

from 08.2016 to 06.2018 (1 year 11 months)
Кейтеринговая компания "Ринальди", Київ (кейтеринг, производство общественного питания)

перепрофилирование кухни и производства, разработка и запуск нового направления, а точнее, кондитерского цеха и мини-пекарни, подбор и обучение персонала, обеспечение бесперебойной работы кухни (режим круглосуточный),разработка нового меню, составление технологических и калькуляционных карт, обслуживание банкетов, фуршетов, организаия и доставка заказов онлайн, ведение учетной документаии, работа с поставщиками, закупка, участие в тендерах по закупке и поставке продуктов питания и организации питания.

Шеф-повар

from 08.2015 to 10.2017 (2 years 3 months)
КП "Госкомобслуговування" столовая Київської мїської держадмїнїстрацїї, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню, технологічних та калькуляційних карт, ребрендинг виробництва, навчання кухарів, обслуговування бенкетів та фуршетів за участю перших лиц держави, лінія раздачи з обслуговуванням більш ніж 1200 людей, власна випічка, кондитерські вироби, торти на замовлення, розробка порційних десертів, хліба та хлібобулочних виробів. Під моїм керівництвом працювало 32 людини.

Шеф-кондитер

from 03.2015 to 04.2016 (1 year 2 months)
кошерный ресторан "Мендис", г.Киев (кошерный ресторан "Мендис",ресторанный бизнес)

ра3работка салатов, холодных закусок, десертов. Эксклюзивная линия выпечки домашнего хлеба (23 разновидности), мороженое, торты на заказ с использованием авторской рецептуры, составление калькуляционных и технологических карт, разработка и внедрение сезонного меню,проработка новых блюд, помощь на горячем процессе, обслуживание посольских и ВИП банкетов.

Шеф-повар

from 10.2014 to 02.2015 (5 months)
Таки-Бокс, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Выпечка бейглов, приготовление сэндвичей, рэпов, салатов. Подготовка заготовок, замес теста, упаковка готовой продукции.

Бренд шеф

from 04.2007 to 08.2014 (7 years 5 months)
гостевой дом "Форест", Алупка (Гостинично-ресторанный бизнес)

Открытие заведения с "0", подбор и обучение команды, организация бесперебойной работы кухни. Составление комплексного и банкетного меню. технологические и калькуляционные карты, организация работы выездной кухни, закупка продуктов, обслуживание банкетов, выездная торговля (выпечка), блюда, услуги кейтеринга, приготовление основных блюд, контроль за качеством, ревизии. Закупка продукции для бара, составление коктейльной карты. Руководила коллективом более 30 человек, открыла 7 заведений (западное побережье Крыма, ЮБК)

Домашний повар

from 02.2004 to 02.2007 (3 years)
семья (домашняя работа)

составление списка продуктов для закупки, приготовление и подача блюд домашней, европейской, украинской, средиземноморской кухни для семьи из 4-х человек, ведение домашнего хозяйства, приготовление блюд на семейные торжества, банкеты, обслуживание VIP гостей.

Домашний повар

from 09.1999 to 01.2004 (4 years 5 months)
семья (домашняя работа)

приготовление блюд домашней, украинской, европейской, средиземноморской кухни, домашняя выпечка, десерты, блюда из морепродуктов для семьи из 5-ти человек (3 взрослых и 2 детей), а также для домашнего персонала. Составление списка для закупки продуктов, закупка продуктов, сопровождение семьи на время отпусков и каникул,сервировка и обслуживание домашних торжеств, праздничных банкетов, фуршетов.

Education

Академия Государственного управления

Практическая психология, Рига
Higher, from 1989 to 1994 (5 years)

Additional education and certificates

Кулинарная школа Евгения Чернухи, мастер класс по европейским десертам

1 день

Knowledge and skills

  • Пользователь Internet
  • Написання меню різної складності
  • Прорахунок КБЖВ
  • Розрахунок собівартості страв
  • Розрахунок сировини
  • Авторська лінія безглютенових та безлактозних страв та десертів
  • Авторська лінія хліба та хлібобулочних виробів
  • Авторська лінія безглютенової випічки
  • Зосередженість

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

References

  • Полина

    Полина

    Управляющая рестораном "Мендис", кошерный ресторан "Мендис"

    Contact details are hidden
  • Полина

    Полина

    Владелица, гостевой дом "Море"

    Contact details are hidden
  • Давыдова Елена Владимировна

    Давыдова Елена Владимировна

    Семья

    Contact details are hidden
  • Лазоренко Екатерина Ивановна

    Лазоренко Екатерина Ивановна

    Семья

    Contact details are hidden

Additional information

ПРОХАННЯ, УВАЖНО ЧИТАТИ РЕЗЮМЕ ТА ВАКАНСІЇ КУХАРЯ, ШЕФ КУХАРЯ НЕ ПРОПОНУВАТИ!
Пропоную послугу відкриття нового закладу або ребрендинг існуючого: кафе, ресторан, їдальня, пекарня, кав'ярня, кейтеринг, кондитерська, цех по виробництву напівфабрикатів різного ступеню готовності: м'ясні,рибні, кондитерські, хлібобулочні. Надам послугу по написанню меню та ТК для закладів різного рівня: кафе, ресторани, пекарні, шкільне харчування, для лікарень, розрахунок КБЖВ, собівартості страв. Є опит відкриття закладів з 0, ребрендинг, організації шкільного та дієтичного харчування , кейтерингових компаній та виробництва, пекарні, кондитерської. Знання та втілення системи НАССР, знання технологій та технологічних процесів готових страв та напівфабрикатів різного ступеню готовності. Маю зареєстроване авторське право на рецептуру без глютенового хлібу та хлібобулочних виробів, авторські рецепти хліба та хлібобулочних виробів з різних сортів борошна.График роботи обговорюється індивідуально, в зв'язку зі станом здоров'я. Комунікабельна, легко навчаюсь, прямолінійна, не люблю інтриги та плітки. Маю опит роботи з організації та проведення бенкетів для перших лиц держави, фуршети та банкноти з гостями більше ніж 1000 человек., відкривала столовою в МІД та ДІП, було в підпорядкуванні більше 100 кухарів. Пропоную організаціїю та проведення майстер класів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: