Resume from May 16, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10670803

Менеджер з продажу

City of residence:
Ternopil
Ready to work:
Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Офіціант

from 11.2023 to 03.2024 (4 months)
Сімейне кафе Лампа, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Я працювала у сфері обслуговування тож вмію вести якісне та приємне спілкування з людьми. Також за цей час навчилася подавати інформацію так, щоб людина взяла те що хоче, але по якихось причинах відмовляє собі, або ж щоб вона захотіла саме це. Таким чином за весь час роботи я була найкращою з продажів топ страв та напоїв. Завдяки цьому досвіду у мене прокинувся інтерес до продажів і я хочу працювати у цій сфері та досконало її опанувати.

Education

Західноукраїнський національний університет

Факультет - міжнародиний, спеціальність - бізнес комунікації та переклад
Higher, from 2022 to 2026 (4 years)

Knowledge and skills

Стресостійкість Адаптивність Привітність Здатність до навчання Старанність Комунікабельність

Language proficiencies

  • English — above average
  • Polish — average

Additional information

Я творча і багатогранна людина, полюбляю малювати, монтувати відео та читати тому завжди стараюсь знаходити нестандартні рішення ситуацій і не відповідати на звичайні запитання клішованими відповідями. Читаючи книги, я збагачую не тільки уяву а й словниковий запас, всотую в себе різноманіття подачі одних і тих самих подій, як по-різному автори можуть висловлювати думки й наскільки можуть різнитися мовні засоби що їх передають. Крім того спілкування з людьми для мене - окремий вид задоволення, як наслідок під час бесіди не могла б притлумити усмішку навіть якби захотіла. Звичайно ідеалізувати не можна нічого, через це й зазначу, що навіть грубим та не тактовним відповідаю спокійно та лагідно, адже це лише одна з безлічі негативних ситуацій в житті, яка по суті своїй ніяк не впливає на моє подальше життя. Як вже можна було помітити, я досить стресостійка та не конфліктна: ці риси дозволяють мені ґречно завершувати беззмістовні суперечки.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: