Resume from May 20, 2024

Анастасия

Редактор (видавництво художньої літератури), копірайтер, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
19 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Об’єднане вище професійно-технічне училище сфери послуг Національного університету «Одеська юридична академія»

Кравець, Одеса
Higher, from 2021 to 2022 (1 year)

Knowledge and skills

Здатність до навчання Творча Комунікабельність Креативність Готова працювати дистанційно Порядність Відповідальність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Я творча особистість тому хочу, щоб моя майбутня робота була пов'язано з творчістю. Обожнюю читати. Непогано шию та вишиваю на одязі. Хочу навчитися танцями. Пишу власні книги. Маю багату уяву. В кожної людини є багато життєвих принципів як і в мене, але є найголовніше якого я суворо притримуюсь і це - '' Людині властиво робити помилки. Помилками усіяне все наше життя, але найголовніше коли ми засвоюємо уроки з цих самих помилок та попри те які саме ми зробили помилки, якщо навіть ці помилки були фатальними завдали багато болю та зруйнували все твоє життя потрібно рухатися вперед ставити ще сильніше і ніколи не здаватися, вірити в себе, навіть якщо ніхто не вірить і всі відвернулися від тебе не зважаючи на те що відвернутися можуть і самі близькі тобі люди. Встань з колін, переродись с попелу як фенікс і засяй ще яскравіше ніж було до того.''
Щодо особистих якостей... Люди по-різному бачать інших людей. Ви можете бачити мене такою якою я себе не бачу і навпаки. Якщо спитати у мене про мої особисті якості я відповім що, я емоційна людина, а як правило такі люди приймають рішення керуючись на власні емоціі. Я змогла попри це зберігати холодний розум якою б ситуація не була. В мене є такий приклад з власного життя, як боляче мені в той момент не було я взяла себе в руки, ввімкнула голову і запобігла біді яка могла б статися керуючись я тоді б емоціями. Я комунікабельна, спритна, весела та просто гарна і добра людина.
Досягнень в мене не так і багато, за своє життя я нічого такого і не зробила, тому додати щось по цьому питанню не можу.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: