Resume from May 21, 2024 File

Владимир

Менеджер з продажу

Age:
24 years
City of residence:
Izmail
Ready to work:
Other countries, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ім'я: Володимир Бурлак
Вік: 24 роки
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Випускник Дунайського інституту Національного університету 'Одеська морська академія' з досвідом роботи та широким спектром навичок. Після закінчення курсів програмування "DevClub" набув значного досвіду в розробці програмного забезпечення, що дозволило мені розвивати аналітичні та проблемнорозв'язувальні навички.
Вільно розмовляю українською, російською, англійською.
Останні роки я успішно працював у ролі менеджера з продажу у магазині будівельних матеріалів. Мої зусилля в комунікації з клієнтами та управлінні ведучими проектами дозволили досягати поставлених цілей та підтримувати високий рівень задоволеності клієнтів.
Завдяки досвіду в онлайні, я вмію ефективно керувати часом та здійснювати високоякісну роботу як в офісі, так і на віддаленій основі. Моє прагнення досягнення ідеалу у будь-якій сфері, де я працюю, дозволить мені внести цінний внесок у вашу команду.
Шукаю роботу, де можна використати мої сильні комунікативні навички та здатність приймати високий рівень відповідальності, щоб сприяти розвитку вашої компанії та досягненню спільних цілей.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: