Resume from May 22, 2024 File

Інна

Керуючий магазином

Age:
34 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Ladyzhyn

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

The file contains 2 more pages.

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Зеленюк Інна Дмитрівна Керуючий рестораном, кафе .Директор магазину.

(відкрита до інших пропозицій)
Очікування по з/п від 25 000 грн.
Повна зайнятість.
Вік: 34 років
Місто:Вінниця, Вінницька обл., Ладижин.
Контактна інформація
Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Досвід роботи
Керуюча магазину”ЄВА”
09.2022-01.05.2024
ТОВ”РУШ”
Функціональні обовʼязки:
Планування, контроль та організація усіх внутрішніх процесів магазину .
Рішення поточних господарських питань (щоденні рутинні завдання).
Контроль за виконанням плану продажів. Аналіз економічних показників роботи магазину.
Робота з товаром і асортиментом: облік товару, контроль приймання, оформлення, інвентаризації, повернення та інше.
Контроль за дотриманням касової дисципліни.
Підбір , навчання та мотивація персоналу магазину .

Менеджер управитель
09.2020-10.03.2022
ТОВ"Три Ведмеді"
Функціональні обов’язки:
відкриття торгових точок «з нуля» - планування та відкриття нових магазинів;
проведення переговорів із підрядниками, ведення переговорів з постачальниками.
опрацювання договорів з постачальниками;
організація роботи магазинів (підбір персоналу, навчання персоналу, контроль відповідності магазинів стандартам компанії
контроль за діяльністю магазинів , проведення інвентаризацій та внутрішніх перевірок (аудит), звітність, розрахунок та нарахування бонусних виплат персоналу.
Повна участь у роботі з :
Реєстрації касових апаратів та РРО, відкриття дозвільних Ліцензій на торгівлю, Реєстрація потужностей.
1.Керівник ресторану
З 17.07.2018 по 12.06.2020
ТзОВ "ОККО-Рітейл" (Київ (Ресторанний бізнес, Meiwei)
Функціональні обов’язки:
Контроль прибутку та витрат ресторану.
Підбір персоналу.
Навчання нового персоналу.
Проведення семінарів та інструктажів для персоналу.
Організація та контроль при формування калькуляційних і технологічних карт.
Проведення переговорів, а також підписання договорів з партнерами-постачальниками для майбутньої співпраці.
Управлінський облік (інвентаризація продуктів, облік готівки, періодичний облік МШП та ОЗ).
Участь у обговоренні, прийнятті, впровадженні нових концепцій в ресторані та мережі.
Активна робота з центральним офісом для обговорення, впровадження нових ідей, концепцій, акцій, активностей, заходів для збільшення реалізації.
Проведення заходів по оптимізації процесів та персоналу.
Взаємодія з державними органами (СЕС, Фіскальна служба, Офіс великих платників податків)
Адміністратор
З 07.2017 по 06.2018
ТзОВ "ОККО-Рітейл", Київ (Ресторанний бізнес, Meiwei)
Обов’язки:
• Зустріч і розміщення гостей;
• Забезпечення порядку в залі;
• Управління касою;
• Оформлення замовлень;
• Обслуговування гостей;
• Контроль роботи персоналу;
• Замовлення необхідного для роботи товару;
• Ведення довіреної звітності і документації;
• Інвентаризації товарів та МШП;
• Навчання співробітників;
• Замовлення макетів реклами в відділ маркетингу;
• Вирішення конфліктних ситуацій в роботі.
Офіціант
з 08.2016 по 08.2017
Ресторан "Марколіно", ТОВ " Фоззі Фуд"
Обслуговування гостей, згідно стандартів компанії.(прийом замовлення,сервірування столу, банкетне обслуговування)

Офіціант
з 07.2014 по 08.2016
Ресторан "Чарка Кружек Гачек", Чешська ресторація, ТОВ " У Хромого Пола"Обов’язки:
Обслуговування гостей, згідно стандартів компанії.
Приймання та подача замовлень;
Сервірування столу;
Банкетне обслуговування

Менеджер ресторана
з 08.2013 по 07.2014
Росінтер Аеро Україна, Аеропорт Бориспіль, термінал F, ресторан Фрайдіс.
• організація ефективної роботи ресторану;
• керівництво персоналом (складання графіків роботи, навчання, контроль робочих процесів і дотримання стандартів закладу);
• контроль за роботою обладнання і якості приготувати страв;
• контроль термінів реалізації готової продукції;
• спілкування з відвідувачами;
• допомога офіціантам;
• оформлення необхідних документів і звітності.
• підбір персоналу;
• проведення інвентаризацій;
• робота з касою;
• організація банкетів.

Офіціант
з 04.2010 по 08.2013
Росінтер Аеро Україна, Аеропорт Бориспіль, термінал F, (Ресторан Іль Патіо)
Обов’язки:
Обслуговування гостей, згідно стандартів компанії.;
Освіта
Вінницький торгівельно-економічний інститут КНТЕУ
Економіка підприємництва та менеджмент.
Незакінчена вища, з 09.2007 по 02.2009 (2 роки)

Додаткова освіта
• Внутрішньо-корпоративні курси (ОККО) по рівню сервісу, якісному управлінні персоналом, підвищення продажів, реакція на зміни, санітарія та гігієна.Професійні та іншінавички
Продвинутийкористувач ПК. Перелік ПО: 1С, E-Doc, пакет програм MS Office, пакет програмAdobe CS.
Додатковаінформація
Особистісні якості:
Пунктуальність, честність і відповідальність. Повна віддача поставленій роботі, цілеспрямованість, коммунікабельність, толерантність, вміння працювати в команді, бистро навчаюсь.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: