Resume from May 22, 2024 PRO

Оксана

Керівник адміністративно-господарського відділу

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Bukovel, Ivano-Frankivsk, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник господарського департаменту

from 09.2015 to 12.2022 (7 years 3 months)
Фітнес клуб Sport Life, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Управління обслуговуючим персоналом у фітнес центрі понад 40 співробітників (клінери, різноробочі, адміністратори рецепцій, видачі текстилю, гардеробники). Обслуговування таких локацій: тренажерний зал, сквош корти, арена з трибунами, студії групових занять. Також СПА центру (хаммами, лазні, басейни, сауни, джакузі масажні кабінети), салону Краси,бари. Контроль якості прибирання всього комплексу. Контроль, рівень обслуговування рецепцій, видачі текстилю.
Пошук, підбір та навчання співробітників. Складання технологічних карт з клінінгу, посадових інструкцій, інструкцій з навчання персоналу. Проведення щоденних аудитів, контроль якості чистоти. Керувала всім клубом, під час відсутності безпосереднього керівника (відрядження, відпустки...).

Адміністратор торгового залу, керуюча магазином

from 07.2007 to 06.2011 (3 years 11 months)
ТОВ "Грінполь", Київ (Роздрібна торгівля)

Адміністратор - організація та контроль роботи персоналу магазину, організація та участь в інвентаризаціях, переобліках, переоцінках, контроль та організація роботи з наведення чистоти та порядку в торговому залі, на складі та прилеглій території. Робота з первинною документацією, формування актів звірення з клієнтами та постачальниками, робота з банківськими та касовими документами. Робота у програмі 1С.
Керуючий магазином. Підбір та навчання персоналу. Товарознавство, стандарти та технічні умови на товари, основні їх властивості, якісні характеристики; організація складського господарства, умови зберігання та транспортування товарів; асортимент і номенклатуру своєї продукції; структура управління, права та обов'язки працівників та режим їх роботи; правила та методи організації обслуговування покупців.

Education

Національна академія внутрішніх справ

Право, Київ
Higher, from 2002 to 2006 (4 years)

Additional education and certificates

Школа фотографії

Шість місяців

Knowledge and skills

Самомотивація Управління персоналом Уміння аналізувати Ведення переговорів Стратегічне планування Управлінські навички Відсутність шкідливих звичок Доброзичливість Організованість Користувач 1С Самостійне прийняття рішень

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Високі моральні принципи та самоорганізація, здатність швидко орієнтуватися у складних ситуаціях, психічне та фізичне здоров'я, відсутність шкідливих звичок, урівноваженість, доброзичливість, здатність створювати робочий колектив із сприятливою для роботи психологічною атмосферою. Маю успішний досвід запуску та реалізації проектів, управління людськими та матеріальними ресурсами, володію навичкою спілкування з людьми високого соціального статусу.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: