Resume from May 14, 2024 File

Ксенія

Спеціаліст з фінансів

City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Куценко Ксенія Миколаївна

Дата і місце народження: 15.02.1994 року,
м. Київ
Місце проживання: м. Київ, вул. Януша Корчака (Баумана) 64, кв.121.
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Е-mail : [open contact info](look above in the "contact info" section)

м. Київ

тел. дом [open contact info](look above in the "contact info" section)

вул. Януша Корчака (Баумана) 64, кв.121
тел. моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)


e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Мета: Заміщення вакантної посади.
• __________Освіта
2009 - 2012 рр. – Факультет "Економіки підприємства " Київського торговельно-економічного коледжу, Київського національного торговельно-економічного університету. Отримала диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю "Економіки підприємства ".
2012 - 2015 рр. – Факультет "Економіки підприємства " Київського національного торговельно-економічного університету. Отримала диплом бакалавра за спеціальністю "Економіки підприємства ".
2015 - 2017 рр. – Факультет "Економіки підприємства " Київського національного торговельно-економічного університету. Отримала диплом магістра за спеціальністю "Економіки підприємства".
2017 – 2019 рр. – Факультет «Права» Національної академії Міністерства внутрішніх справ. Отримала диплом магістра за спеціальністю "Право" напрямок «Господарське право».
• __________Досвід роботи
14.07.2013 – 14.02.2014 рр. – касир в АТ «Фінанси та Кредит» м. Київ.
16.04.2014 – 28.10.2014 рр. – касир-бухгалтер в АТ КБ «Експобанк» м. Київ.
04.12.2014 – 19.02.2015 рр. – старший касир в АТ «Промінвестбанк» м. Київ.
23.02.2016 по 14.02.2018 рр. – бухгалтер (з 20.02.2017 р. провідний бухгалтер) в ДУ «ЦОП Національної поліції України»

15.02.2018 – 17.07.2019 рр. – головний спеціаліст відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку в Департаменті захисту економіки Національної поліції України (державний службовець 9 рангу).

18.07.2019 по 31.10.2022 рр. – головний спеціаліст відділу інформаційного та аналітичного супроводження бюджетного процесу планово-фінансового управління Департаменту фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Національної поліції України (державний службовець 8 рангу).

01.11.2022 по цей час – заступник начальника відділу інформаційно-аналітичного супроводження бюджетного процесу управління організаційно-документального та інформаційно-аналітичного супроводження Департаменту фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Національної поліції України (державний службовець 6 рангу).

• __________
Виконувала (виконую) такі обов’язки:

1. Брала участь у розробці на підставі плану діяльності проекту кошторису доходів та видатків установи.
2. Отримувала від розпорядника відомості про обсяги асигнувань, та вирішувала поточні питання, пов’язані з виділенням асигнувань.
3. Брала участь у розробці фінансово-економічних розрахунків щодо додаткових потреб в коштах установи.
4. Формувала розподіл відкритих асигнувань в розрізі розпорядників нижчого рівня і одержувачів бюджетних коштів на паперових та електронних носіях, після одержання виписки з рахунка відкритих асигнувань за узагальненими показниками.
5. Готувала документи щодо змін до кошторису у встановленому порядку для приведення його у відповідність з прийнятими зобов’язаннями установи.
6. Вела облік змін кошторисних призначень, що вносяться в установленому порядку до затверджених призначень по видатках бюджету на утримання установ.
7. Готувала документи щодо внесених змін до спеціального фонду кошторису за власними надходженнями на підставі довідки про підтвердження на підставі довідки про підтвердження надходжень до спеціального фонду, а саме на спеціальні реєстраційні рахунки, що відкриті в органах Державної казначейської служби України, та довідки про внесення змін до кошторису, затвердженої керівником установи, який затвердив кошторис, зі зведенням показників спеціального фонду кошторису із зазначенням суми змін без внесення відповідних змін до бюджетного розпису за спеціальним фондом бюджету.
8. Готувала дані для складання фінансової та бюджетної звітності відповідно до бюджетного законодавства та інших нормативно-правових актів.
9. Проводила розрахункові (банківські) операції в Державній казначейській службі, готувала банківські документи (платіжні доручення та інші розрахункові документи) до сплати.
10. За допомогою програмного продукту «MIA: Облік і Звітність», відображала в обліку всі операції.
11. Проводила приймання і перевірку договорів, додаткових первинних і бухгалтерських документів, які надходять до відділу з метою проведення платіжних операцій, на повноту реквізитів, правильність математичних розрахунків, оформлення у відповідності до вимог законодавства та на наявність підписів і відбитків печаток.
12. Вела аналітичний і синтетичний облік безготівкових розрахунків у відомостях і журналах-ордерах.
13. Готувала картки із зразками підписів, перелік рахунків і інші документи до Головного управління державної казначейської служби України у Київській області щодо відкриття, закриття рахунків та готувала повний пакет документів для оформлення ЕЦП.
14. Участь у розгляді проектів кошторисів бюджетних установ, планів використання бюджетних коштів одержувачів, фінансових планів органів, установ та закладів системи поліції.
15. Участь у розробці проектів зведених кошторисів за бюджетними програмами.
16. Формування показників на середньостроковий період для складання проєкту Державного бюджету України.
17. Здійснюю збір інформації, її систематизацію та аналіз показників виконання кошторису.
18. Забезпечую функціонування інформаційно-телекомунікаційних систем Національної поліції з питань інформатизації бюджетного процесу та бухгалтерського обліку.
19. Проводжу аналіз державної політики та планування заходів з її реалізації (вибудовування взаємозв’язок між цілями і завданнями Національної поліції з цілями і завданнями держави, інших державних органів (підрозділів).
20. Контролюю формування та ведення баз даних Національної поліції для виконання функцій Департаменту.
21. Організовую роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до законодавства.
• __________Додаткові відомості
Досвідчений користувач ПК, вільно працюю з: Word, Excel, програмним продуктом «MIA: Облік і Звітність», АІС «КІТ».
• __________Особисті якості
Здатна швидко навчатися новим видам та напрямкам діяльності, висока працездатність, дисциплінованість, системне мислення, орієнтованість на результат, відповідальність, вміння швидко та якісно працювати з великими об’ємами інформації.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: