Resume from May 26, 2024 File

Ольга

Психолог, вихователь

Age:
37 years
City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ситник Ольга Іванівна
Дата народження: 26.01.1987
Посада: Психолог, вихователь.
Зайнятість: повна, часткова.
Освіта: вища КПУ, спеціальність «Психологія», педагогічний стаж 13 років.
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Додаткова освіта:
• 16.11.2019 – Тренінг: «Протедія та попередження булінну»;
• 19.10.2021 – курс: «Школа для всіх» (інклюзія);
• 30.05.2022 – курс: «Україська на сьогодень для професійного зростання»
• 10.11.2022 – курс: «Системний підхід для впровадження концепції НУШ в закладах загальної середньої освіти;
• 26.05. 2023 – підвишення кваліфікації: «Емоційна стійкість вчителя як запорука надання ефектичної психологічної підтримки учням»;
• 20.03.2024 – атестація: «Спеціаліст вищої категорії».
Досвід роботи: 2011 – по теперішній час КЗ «Запорізька загальноосвітня санаторна школа – інтернат № 7 І-ІІ ст.»ЗОР. Посада: Психолог, вихователь. Кваліфікація: «Спеціаліст вищої категорії».
Досягнення: виступи у методичних заходах, конференціях, семінарах. Публікація: ««Застосування діяльнісного підходу в роботі вихователя школиінтернату для забезпечення психосоціального благополуччя дітей »2023. Лауреат у конкурсі ХІ-го Всеукраїнського конкурсу «Творчий вчитель – обдарований учень» 2023. Вихованці займали в обласних конкурсах призові місця.
Вміння та навички: впровадження сучасних методик навчання; підвищення індивідуального підходу до кожного учня; розвиток особистісних якостей, таких як толерантність, емпатія, та відповідальність; створення позитивного емоційного клімату в класі та школ; збільшення власної освітньої культури; оволодіння інформаційно-комунікаційними технологіями; ефективне використання електронних ресурсів для навчання; залучення до інноваційних педагогічних практик. Основна мета полягає в створенні сприятливого середовища для всебічного розвитку учнів, розкриття їхнього потенціалу та підготовці до успішного життя в сучасному суспільстві.
Особисті якості: Відповідальність, цілеспрямованість. Важливі конкретні результати та якість. Дружня. Я вмію працювати в команді, настрій в колективі важливий. Легко навчаюсь, різнобічна, розвинена особистість.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: