Resume from May 28, 2024 File

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10691650

Керівник

City of residence:
Ukrainka
Ready to work:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ОЛІЙНИК АНДРІЙ ЮРІЙОВИЧ
ДАТА НАРОДЖЕННЯ26 жовтня 1976 року
Місце проживання: м. Українка, Київська область.
Одружений, маю двох дітей: син - 1998р/н та донька – 2008р/н
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section),
ел.адреса: [open contact info](look above in the "contact info" section)
4 ранг держслужбовця та допуск до Державної таємниці 3 категорії.
Досвід керівної та адміністративної роботи у приватному та державному секторі, комунікація з органами влади та самоврядування різного рівня, досвід роботи з документами дозвільного характеру, правової роботи в сфері будівництва та архітектури, майнових відносин, земельних відносин, досвід адміністративно-організаційної та правої роботи держаних органів влади, управління комунальною та державною власністю. Робота у приватному секторі в сфері будівництва, правових послуг, консалтингу.
Ціль - отримати посаду, яка мені дасть можливість повністю розкрити та використати свій потенціал у професійному та особистому плані, використовуючи мої здібності та багаторічний досвід роботи.
Рівень бажаної заробітної плати від 40 000 грн.
Маю водійський стаж категорії В, готовий до переїзду,
готовий до відряджень.

ОСВІТА:
маю дві вищої освіти
• інженер-будівельник-технолог;
• юрист.
2003-2006 рік - навчання в Донецькому юридичному інституті Луганського державного університету внутрішніх справ. Отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію – юрист.
1993-1998 рік - навчання в Донбаській державній академії будівництва та архітектури. Отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія будівельних конструкцій, виробів і матеріалів» і здобув кваліфікацію - інженер-будівельник-технолог.
ДОСВІД РОБОТИ:
2018-по т/ч – директор/заступник директора ТОВ «Будівельно-консалтингова група «Базис» - генпідрядна будівельна компанія. Будівництво, капітальний ремонт, реконструкція будівель та споруд державної та комунальної власності по всій території Україні. Штат робітників 100 осіб.
Обов’язки – забезпечення фінансово-господарської діяльності компанії, організація, адміністрування та контроль процесу будівництва – забезпечення наявності необхідної дозвільної документації, участь у тендерах на майданчиках ПРОЗОРО, проведення перемовин та укладання контрактів з субпідрядними будівельними компаніями та постачальниками матеріалів, виробів та обладнання, контроль за графіками виконання робіт, закриття актів виконаних робіт, здача об’єкту в експлуатацію замовнику.
Замовники робіт: центральні та місцеві органи виконавчої влади та їх структурні підрозділи (НГУ, МОУ, ОДА…..)
2016-2017 рік – робота в громадської організації "ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМКИ "СОЦІАЛЬНИЙ МЕРІДІАН" – громадська діяльність.
З лютого 2016 року по квітень 2016 року – керівник апарату Луганської обласної державної адміністрації – Луганської обласної військово- цивільної адміністрації. ДЕРЖСЛУЖБА.
2014-2016 рік – головний фахівець відділу оновлення основних засобів та експлуатації будівель та споруд Генеральної дирекції УДППЗ «Укрпошта».
Обов’язки – експлуатація будівель та споруд (реконструкція, капітальний та поточний ремонт), правова робота щодо додержання вимог чинного законодавства в сфері будівництва та архітектури при виконанні відповідних робіт (декларації, дозволи, експертизи) філіалами підприємства. Контроль за виконанням планів закупівель будівельних матеріалів та будівельних робіт згідно фінансового плану та програми технічного розвитку підприємства. Виконання доручень уряду, міністерств, Фонду Держмайна та інших органів виконавчої влади.
2012 -2014 рік – головний фахівець відділу майнових питань департаменту управління майном та капітальних інвестицій Генеральної дирекції УДППЗ «Укрпошта» Київ.
Обов’язки – правова робота щодо додержання вимог чинного законодавства в сфері розпорядження державним майном, яке знаходиться в повному господарському виданні УДППЗ «Укрпошта» та в управлінні Мінінфраструктури України. Виконання доручень уряду, міністерств, Фонду Держмайна та інших органів виконавчої влади щодо розпорядження майном, закріпленим за підприємством.
2011–2012 рік – генеральний директор ТОВ «Промінвестінжиніринг», – будівельна та нафтопереробна діяльність (переробка газоконденсату).
2010–2011 рік – заступник генерального директора ТОВ «Експертно-консалтингова група», – інжиніринг будівельної діяльності. Консультації та юридичний супровід для будівельних компаній з приводу оформлення дозвільної та виконавчої документації необхідної для організації будівельного процесу.
2007–2009 рік - КП «Дирекція з капітального будівництва та реконструкції «Міжнародний аеропорт Донецьк», начальник технічного та загального відділу.
Обов’язки – оформлення та супровід документів щодо відведення земельних ділянок під будівництво в центральних та місцевих органах виконавчої влади та інших документів необхідних для проведення реконструкції та будівництва об’єктів аеропорту (проведення тендерних процедур, затвердження титулу будов, викуп земельних ділянок та інш.)
2006-2007 рік – позаштатний помічник депутата з питань земельних відносин та будівництва.
2003–2006 рік – генеральний директор ТОВ «Гарт», діяльність – юридичні послуги, консалтинг (правовий аналіз документів) щодо оформлення ліцензій, дозволів на певні види господарської діяльності відповідно до Закону України.
2002–2003 рік – Донецький обласний центр ліцензування спеціальних видів робіт в будівництві і проектуванні, головний фахівець.
Обов’язки – підготовка документів для отримання ліцензії, перевірка спроможності підприємства на проведення проектних та будівельних робіт згідно умов ліцензування, складання актів перевірки щодо належного виконання ліцензійних умов. Впровадження послуг з надання юридичного супроводу документів на отримання ліцензій на інші види господарської діяльності.
2001-2002 рік – Представництво Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва в Донецькій області фахівець 1-ої категорії у відділі ліцензування. ДЕРЖСЛУЖБА.
Обов’язки - проведення перевірок підприємницької діяльності щодо додержання ліцензійних умов на певні види господарської діяльності. Ведення реєстру підприємницької діяльності. Розробка та перевірка регуляторних актів місцевих органів виконавчої влади в сфері підприємницької діяльності. Член комісії Донецької облдержадміністрації з питань перевірки додержання ліцензійних умов на проведення діяльності підприємствами/фізособами які отримали ліцензії на операції з металобрухтом.
2000–2001 рік – Донецький обласний центр ліцензування спеціальних видів робіт в будівництві і проектуванні, провідний фахівець.
Обов’язки – підготовка документів для отримання ліцензії, перевірка спроможності підприємства на проведення проектних та будівельних робіт згідно умов ліцензування, складання актів перевірки щодо належного виконання ліцензійних умов.
1998–2000 рік – БУ «Промбуд-2» КП «Трест Донецькметалургбуд». Монтажник сталевих і залізобетонних конструкцій.

Similar candidates

All similar candidates