Resume from June 3, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10694118

Менеджер проєктів

Employment:
Full-time, part-time.
City:
Dnipro

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Власниця студії краси (субарендодавець)

from 11.2023 to now (7 months)
Краса, фітнес, спорт

Координування та часткове виконання ремонтних робіт; заміри приміщення; вибір, замовлення та навіть частково створення меблів; підтримання життєдіяльності студії: чистота, поповнення розхідних матеріалів, замовлення послуг, заміна того що зламалось; пошук майстрів на субаренду; вирішення незначних конфліктних ситуацій

Викладач курсів (брови/перманентний макіяж)

from 08.2021 to 04.2024 (2 years 8 months)
Робота на себе, Дніпро (Краса, фітнес, спорт)

Створення програм курсів; створення методички для навчання; проведення самого навчання; пошук моделей для відпрацювання навичок для учениць;

Завдяки цій роботі маю навички: пояснювати складні речі простою мовою; навчати людей; успішно контролювати та корегувати дії учнів; багато та грамотно говорити; швидко знаходити вихід в екстрених ситуаціях (не прийшла модель і терміново треба знайти заміну, переорганізувати навчання в залежності від ракетних обстрілів та відключень електроенергії, виправити помилку учня тощо).

Майстер бровист, майстер перманентного макіяжу

from 11.2020 to 04.2024 (3 years 5 months)
Робота на себе, Дніпро (Краса, фітнес, спорт)

Робота з клієнтами, налагоджування хороших стосунків з кожним з клієнтів, ведення клієнтської бази та робота з нею; самоорганізація; пошук клієнтів, створення контенту для соц. мереж, налаштування реклами; контроль наявності матеріалів та їх закупка; проходження підвищень кваліфікації; обовʼязок постійно бути «в тренді» в наданні послуг та контенті для соцмереж

Графічний дизайнер

from 10.2017 to 03.2019 (1 year 5 months)
Фріланс, Вся Україна (Дизайн)

Дизайн поліграфічних продуктів та підготовка їх до друку (візитівки, банери, афіші, каталоги); створення обкладинок для ютуб-відео, соцмереж, офлайн- та онлайн-подій.

Організатор заходів

from 09.2016 to 05.2017 (8 months)
ГО "Фундація регіональних ініціатив", Миколаїв (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Була співорганізатором студентських подій, таких як: літературні вечори, тренінг з організації молодіжних проєктів, організація виступу до Дня міста. Була спікером на виступі з ораторського мистецтва.

Наймасштабніший проєкт: була організатором 3-денного проєкту «Твоя країна» в Миколаєві і виступала з його презентацією на місцевому телебаченні.
Організовувала такі питання як логістика, проживання, навчальні тренінги, дозвілля, їжа, розпорядок дня тощо. Домовлялась за екскурсії, шукала спікерів для тренінгів, організовувала дозвілля - для більшості з цього домоглась знижки або безоплатних умов.

Education

Миколаївський Національний аграрний університет

Менеджмент, Миколаїв
Higher, from 2015 to 2019 (4 years)

Активно приймала участь в позаучбовому житті університета: була членом розмовного клубу та співорганізатором студентських заходів.

Регулярно виступала з декларуванням віршів від імені університету. Наймасштабніші виступи:
- одна з головних ролей, виступ для місцевого хлібзаводу на 500 людей
- головна роль, виступ на 1 вересня для першокурсників університету на 150 людей

Миколаївський професійний машинобудівний ліцей

Оператор компʼютерного набору, Миколаїв
Specialized secondary, from 2014 to 2015 (1 year)

Вивчення специфіки роботи з офісними програмами: MS Office, 1C тощо

Additional education and certificates

Лайф-коучинг - психологічний центр «Основа»

2018

Google Project Management - Coursera

2024

Knowledge and skills

Комунікабельність Робота з клієнтами Викладання Бажання вчитися і розвиватися Здатність до навчання Навчання персоналу Розробка плану навчання Ефективна комунікація Знання психології Організаторські здібності Користувач ПК MS Excel Знання офісних програм Забезпечення життєдіяльності офісу MS Office Уміння швидко засвоювати нову інформацію Саморозвиток Самоосвіта Самостійне прийняття рішень Самокритичність Емпатійність Уміння аналізувати Управлінські навички Ведення CRM Trello Грамотна усна та письмова мова Ділове листування Чесність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Дуже швидко вчусь, моментально засвоюю нову інформацію. Маю хороші навички комунікації. Постійно прагну до розвитку. Дуже гнучка, легко пристосовуюсь до змін та нових інструментів в роботі.

Зараз активно вивчаю англійську (маю рівень В1, мовного барʼєру при спілкуванні не маю) та проходжу курси по проєктному менеджменту.

Також в процесі отримання водійського посвідчення категорії В, проходжу практичні заняття в автошколі.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: