Resume from May 26, 2024 File

Христина

Директор з якості, керівник відділу, технолог

Age:
29 years
City:
Chervonohrad

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Христина Корінь
Керівник відділу якості, директор з
якості, технолог

Профіль

Володію відмінними навичками і знаннями у сфері управління якістю
та безпечністю у відповідності до законодавчих нормативно-правових
Контакт документів та міжнародних стандартів таких як ISO
22000, FSSC 22000 (V5.1), ISO 9001, ISO 19011, ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO
9001; HACCP, належної виробничої практики (GMP), ISO-TS 22002-1, ISO-
TS 9002.
Дата народження: Шукаю роботу в компанії, що відповідально ставиться до стандартів
30/09/1994 якості та безпечності своєї продукції, з можливістю реалізовувати себе
як професіонала.
[open contact info](look above in the "contact info" section)
m

Освіта
[open contact info](look above in the "contact info" section)/[open contact info](look above in the "contact info" section)
(Viber)
Магістр - Хімік. Викладач хімії.
Львівський національний Уніерситет імені І.Я.
9/2011-6/2017
Франка
Червоноград, Львівська Спеціалізувалась на кафедрі аналітичної хімії, наукова роботою
область пов'язаною з вольтамперометрією осмію з рядом тропеолінових
барвників.
Мови
Добре знайома з якісними аналізом води, грунту, харч.продуктів та
ін.
English Вільно
Можу виконувати будь-який вид електорохімічних методів аналізу, в
Polish Початковий тому числі поляграфічний, титриметричних метододів кількісного
аналізу.Хроматографічний аналіз.

Досвід роботи

Хімік-технолог спиртового виробництва
ДП "Укрспир" МПД Борокський - Борок, Україна 12/2016-1/2018
Технологічний та хімічний контроль процесу бродіння від початку
(прийом зерна) до кінця (вихід готової продукції), та прийом
технологічних рішень в процесі виробництва.Лабораторний
контроль на усіх стадіях вробництва.Хімічний аналіз якості готової
продукції.

Технолог, начальник відділу вирощування грибів
СОТЕКО - Волиця, Україна 2/2018-4/2020
Управління відділом та персоналом ( 40 чол.)

Технологічні рішення в процесі культивування шампіньйона:
контроль на всіх стадіях вирощування, клімат, полив, збір,
управління бригадирами, операторами, персоналом.

Закупівля матеріалів та сировини для роботи відділу, укладання
договорів, графіків поставок, логістика, документообіг та робота з
первинними документами, звітність, нарахування заробітної плати,
планування роботи відділу: річні та місячні плани виконання.

Директор з якості, технолог
ТзОВ "Євро-Комерс" - Червоноград 11/2020-6/2022
М'ясокомбінат з забійним цехом.
Управління відділом якості.
Робота з свіжим, замороженим м'ясом свинини, курятини,
яловичини, птиці, субпродуктами іншими продуктами переробки.
Виготовлення продукції ковбасного цеху
Прорахунок собівартості продукції на різних етапах виробництва,
контроль планового виходу та коригування виробничих завдань.
Участь у розробці нових продуктів.
Впровадження новітніх технологій обробки м'яса з допомогою
розсільних розчинів, заходів для подовження терміну життя
продукції.
Розробка, впровадження та інтеграція системи управління якістю та
безпечністю відповідно до вимог діючих стандартів на підприємстві
(ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000 V5.1, ДСТУ ISO 9001, ДСТУ ISO 22000,
ISO 14001, HACCP, GMP)
Планові заходи з дератизації, та іншими стейкхолдерами, аутсорсинг
процесами.
Приймання сировини та живих тварин на виробництво,
операційний контроль на всіх стадіях виробництва, контроль якості
готової продукції.
Контроль дотримання вимог законодавства щодо санітарного стану
підприємства.
Підготовка та корегування макетів для етикеток, на дотримання
вимог законодавства щодо маркування.Розробка та підтримання в
актуальному стані технічної документації (ТУУ, ТІ, ДСТУ).
Внутрішні аудити.Проходження аудитів постачальників,
сертифікуючих органів, державних контролюючих органів,
(Держспоживслужба)
Відбір та передача зразків продукції до державних лабораторій,
отримання експертизи на продукцію.
Підготовка документів, що стосуються якості та безпечності, для
участі у тендерах.
Робота з рекламаціями, поверненнями, браками.

Навички

Microsoft Word

Exell

1C 8 підприємство

Bitrix 24

gmail, zimbra
Сертифікати

Fortius Quality Group
ISO 22000:2018.Перехід на нову версію FSCC 22000-V5.1:2020.Презентація
стандартів ISO 22301, ISO 9004.

Презентація стандартів ISO 22301, ISO 9004.Порівняльний аналіз
програм-передумов ( попередніх програм, базових програм) ISO/TS
22002-1 і наказу 590/2012.
За результатами присвоєна кваліфікація: Внутрішній аудитор згідно
вимог ISO 19011;2018
Від.4.11.2021

Fortius Quality Group
Основні зміни в законодавстві.Нормативно-правові акти для
перевірок.Нові правила маркування згідно з Законом.

Нові правила маркування згідно з Законом."Про інформаццію для
споживачів щодо харчових продуктів" Державні санітарні норми та
правила.Класифікація алергенів та методи їх дослідження.

Tuv Thuringen
"Day of practical work" on Quality Managment Systems in accordance with
the requirements of ISO 9001;2015 and ISO 19011;2018
09.2021

Tuv Thuringen
"Internal Auditor/Specialist of Quality Managament Systems " in
accordance with the requirements of itnternational atandart ISO 9001:2015
end the provisions of ISO 19011:2018

SYSTEM MANAGEMENT LTD
Сертифікат успішного проходження курсу "Огляд вимог нової версії
міжнародного стандарту ISO 22000:2018 для
операторів ланцюга створення харчової продукції.

Базові програми-передумови (PRP) для виробників харчової продукції.
НАССР-аналіз."

Мови

English Вільно

Polish Початковий

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: