Resume from June 9, 2024

Олег

Робочий зеленого будівництва

Employment:
Full-time.
City:
Bucha

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Робочий озеленення

from 05.2020 to 02.2022 (1 year 9 months)
Садовий центр "Retro ad Bacics", Буча (Послуги для населення та бізнесу)

Посадка рослин та догляд за рослинами. Видалення дерев, рослин, пеньків. У тому числі посадка дерев значних розмірів. Сезонні обрізки дерев та кущів, у тому числі досвід з формування крони та трикутної форми хвойних рослин. Маю досвід з устелення газонної трави з нуля "під ключ". З етапу вирівнювання та підготовки території до запуску поливу газону. Вирівнювання та дизайн територій. Покос бур'янів та газонів електро та бензо технікою. Оприскування. Працюю з необхідною садовою технікою. Прибирання територій та виконання супутніх завдань клієнтів на їх ділянках. Маю досвід в будівництві та дизайні штучного озера, альпійських гірок. Сам проживаю в приватнорму будинку у лісовій Бучі. Маю досвід постійного догляду за своєю територією та рослинами, як декоративними, так і плодовими.

Knowledge and skills

Стресостійкість Здатність до навчання Уважність Складські роботи Будівельні роботи Робота з електроінструментом Контроль якості продукції Неконфліктність Фасування товарів Пакування товарів Завзятість

Language proficiencies

English — average

Additional information

Живу в Бучі неподалік, на вул. Інститутська, з дружиною та двома малолітніми дітьми. Дружина вчитель початкових класів у ліцеї №1 Гостомель. Я маю вищу юридичну освіту, маю досвід роботи в юриспруденції. Маю значний досвід роботи сюрвеєром (контроль якості імпортованих товарів). Після того, як втратив роботу у Києві, на початку 2020 року, вирішив знайти дохід у місті проживання. Знайшов роботу в озелененні. Працював до вторгнення окупантом. Після повернення додому у Бучу, працював завідувачем складу з липня 2022 по травень 2024. Звільнився за угодою сторін. В резюме я вказав, який саме досвід я маю в озелененні та ландшафтному дизайні. Маю бажання та вмію працювати і руками і головою!

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: