Resume from June 6, 2024 File

Дмитро

Менеджер з продажу

Age:
29 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Коваль Дмитро Романович
05.05.1995 р.
М. Київ, Деснянський район
вул.Сулеймана Стальського, буд. 14
моб.тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Досвід роботи:

2017 – 2022 р. “ПІІ МакДональдз Юкрейн ЛТД”
Менеджер (коучинг, контроль виконання процедур з продукцією для забезпечення якості та безпеки, розробка та втілення інноваційних проектів направлених на збільшення прибутковості, покращення досвіду гостя та працівників, робота з обладненням в ресторані та сервісними компаніями для його обслуговування, навики щодо інвентаризації продукції ресторану, залученність в розробку та підтримку мотивуючих заходів для працівників для досягнення поставлених цілей, планування та виконання цілей, щоквартально, для досягнення операційних пріорітетів корпарації, встановлених на поточний рік, навики роботи з клієнтами в кризових ситуаціях.)

28.02.22 – 11.07.22 ТОВ “Омега” (VARUS)
Заступник керуючого магазином в торговий зал супермаркету
• Керування діяльністю працівників магазину, спрямованою на забезпечення процесу обслуговування покупців.
• Оформлення заявок на поставку товарів, контроль ритмічності надходження товарів та їх відповідність поданим заявкам.
• Перевірка наявності супровідних документів, сертифікатів відповідності, посвідчень про якість та відповідність товарів чинним стандартам та вимогам.
• Контроль додержування працівниками магазину вимог щодо збереження товарів та належного рівня обслуговування, правил і культури торгівлі, порядку розрахунків з покупцями, оформлення цінників на товари з урахуванням реквізитів.
• Вживання заходів щодо прискорення обороту товарів, усунення товарних втрат.
• Контроль своєчасного відвантаження тари.
• Організація вивчення попиту на види товарів та послуг, які задовольняють потреби споживачів.
• Впровадження прогресивних форм торгівлі та методів продажу товарів.
• Забезпечення умов для одержання покупцем інформації про наявність товарів, їх ціну, якість та споживчі властивості.
• Оперативний розгляд скарг покупців і вживання заходів щодо усунення порушень та недоліків у роботі працівників магазину.
• Раціональне використання торговельної площі та забезпечення торговельним і технологічним обладнанням відповідно до рекомендованих норм та вимог щодо охорони праці, захисту навколишнього середовища, протипожежного захисту, санітарних правил.
• Забезпечення працівників магазину форменим та спеціальним одягом, що відповідає санітарним та естетичним вимогам
• Забезпечення розміщення працівників з урахуванням раціонального розподілу праці, кваліфікації та їх психофізіологічних особливостей.
• Організація атестації та раціоналізації робочих місць.
• Створення сприятливих умов для виявлення творчої ініціативи працівників, досягнення високих результатів роботи та підвищення продуктивності праці.
• Організація підвищення кваліфікації персоналу.
• Контроль санітарно-технічного стану торговельних та складських приміщень відповідно до вимог санітарних норм і правил, впорядкованість і чистоту прилеглої території.
• Створення умов для забезпечення зберігання товарно-матеріальних цінностей, грошей у касах, торгово-технологічного устаткування та обладнання.
• Приймання пропозицій та розробка заходів щодо поліпшення комерційної та фінансово-господарської діяльності, раціонального використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів.
• Виконання зобов'язання та забезпечення додержання умов колективного договору.
• Організація належного відпочинку працівників під час перерв у роботі.
• Оцінка ефективності трудової діяльності працівників та вирішення питань щодо матеріального та морального їх заохочення.
• Оформлення обліково-звітну, статистичну та іншу встановлену документацію, контроль складання звітності та своєчасне її подання працівниками магазину.
• Контроль додержання працівниками підприємства правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження ними в установленому порядку медичного огляду.
• Знання, розуміння і застосовання діючих нормативних документів.
• Знання і виконання вимог нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримання норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Освіта:
01.08.2011 – 31.01.2015 рр. Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Спеціальність – Зберігання і переробка зерна.

01.09.2015 – 30.06.2017 рр. Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет.
Бакалавр, харчові технології та інженерія, інженер-технолог із харчової інженерії.

01.09.2017 – 29.12.2018 рр. Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет.
Магістр харчових технологій, Інженер- технолог із харчових технологій.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: