Resume from May 21, 2024 PRO

Ксенія

Художник, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
19 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вчитель образотворчого мистецтва

from 09.2022 to now (1 year 9 months)
Овідіопольський ліцей імені Т. Шевченка Овідіопольської селищної ради Одеського району Одеської області, Одесса (Образование, наука)

Вміння працювати у колективі, повноцінно викладати теоретичний матеріал та отримувати очікуваний зворотній результат в практичних заняттях. Вміння зацікавлювати і зосержувати увагу слухачів на головних речах. Розвивати вміння і творчі здібності учнів, досліджуючи та аналізуючи їх особистісні якості і філософські погляди. Маю досвід роботи з оформленням документації.

Education

ДЗ "Південноукраїнський національний педагогічний університет ім. К. Д. Ушинського"

Художньо-графічний факультет, Образотворче мистецтво, Одеса
Unfinished higher, from 2021 to 2026 (5 years)

Knowledge and skills

Дизайн Скетчинг Репетиторство Працьовитість Створення ілюстрацій Креативність Візуалізація Малювання Розробка ескізів Акварельний живопис Ліплення з пластиліну Ручна графіка Живопис Олійний живопис Паперопластика Ліплення з глини Створення поробок Пошиття іграшок Бісероплетіння Розпис одягу Дизайн одягу Рукоділля Адаптивність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Обожнюю виконувати творчі завдання та вигадувати власні варіації дизайну різних речей, не боюся експериментувати в нових галузях. Працюю в різних художніх техніках, з різноманітними матеріалами. Полюбляю готувати, танцювати, співати, створювати оригінальні образи з одягу, прикрас та ін.
Дуже сейозно відношуся до деталізації, як в малюнках, так і в декоративних поробках. Повністю віддаюся улюбленій роботі, готова навчатися з нуля!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: