Resume from May 30, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10705582

SMM-керівник

Employment:
Full-time, part-time.
City:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

SMM-менеджер

from 09.2022 to now (1 year 9 months)
Медицина, охорона здоров'я, аптеки

Завдяки ефективній стратегії та методам просування за 3 місяці роботи заробили 203,000$

SMM-керівник

from 07.2022 to now (1 year 11 months)
Нерухомість

SMM-менеджер

from 05.2022 to 05.2024 (2 years)
Будівельна компанія, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

SMM-керівник

from 03.2022 to now (2 years 3 months)
Медицина, охорона здоров'я, аптеки

Розробили акаунти клініки в соціальних мережах з нуля. Створили свій стиль, подачу, розробили ефективну рекламу, також використовували UGC, яка принесла нових клієнтів, сарафанне радіо. Акцентували увагу на позиціонуванні та комунікації з клієнтами.

Education

Kyiv National University of Trade and Economy

Факультет маркетингу, Київ
Unfinished higher, from 2021 to 2025 (4 years)

Additional education and certificates

Filatov SMM

2024

Alpaca School

2023

Книги по маркетингу

2020

Genius.Space

2023

Knowledge and skills

Комунікабельність Відкритість до серйозних задач Не зриваю дедлайни Посидючість дає змогу повного занурення в проєкт Вміння розподілити задачі задля отримання результату Виконання задач задля подальшого зростання Адекватно сприймаю критику Активно розвиваю "надивленість" в нішах з якими хочу працювати Аналіз цільової аудиторії Написання стратегії яка приносить результати Генерація ідей SWOT-аналіз Моніторинг та оцінка KPI Внутрішня та зовнішня комунікація Креативність Створення позиціонування бренду на ринку

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — above average
  • Polish — average

Additional information

Я працюю з проєктами на ринку США та Європи, а також, України. Наразі шукаю проєкт на українському ринку. Приклад кейсу: На ринку США працюю з пластичним хірургом, за 3 місяці роботи заробили 203000$ на пластичних операціях. Завдяки ефективній стратегії ми підвищили впізнаваність та залученість, що вплинуло на продажі. Також працюю зі стоматологічною клінікою в США, агенством нерухомості в Польщі. Мала досвід роботи з будівельною компанією. Я готова братись за нові проєкти, підвищувати кваліфікацію та працювати на результат не зриваючи дедлайнів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: