Resume from June 17, 2024 File

Інна

Юрисконсульт

Age:
45 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Вітаю відвідувачів моєї сторінки.

Я, Інна Малахова, шукаю вакансію юрисконсульта м.Одеса.
Очікувана заробітна плата від 25000грн. до 30000грн
Хочу наголосити, що " резюме" розміщене тут, є неповним, тому розвернутий варіант на­правляю на Ваш запит через будь-який зручний месенджер.
Мій телефон/telegram: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Я зацікавлена зайняти посаду юрисконсульта з метою поновити раніше отримані знання в сфері права, вдосконалити їх та набути нових практичних навичок, працюючи в престижній компанії і отримуючи гідну заробітну плату.
Про себе: маю досвід роботи майже 15 років юристом-господарником на виробничих, пере­робних підприємствах та торгових компаніях міста Херсон.
Більша частина мого досвіду роботи боти це юридичний супровід господарської діяльності компаній, а саме:
• Облік і ведення реєстрів протоколів та правовстановлюючих документів компанії, договорів, дозвільних документів, документів адмінстративно - розпорядчого характеру.
• Розгляд, правовий аналіз документів партнерів, погодження та укладення договорів (ліцензій­них, оренда приміщень, обладнання, постачання, перевезення, підряду, рекламних, маркетин­гових та інших послуг, робіт), і контроль за їх виконанням, а також актуалізація діючих дого­ворів.
• Стандартизація і сертифікація ввезеного на територію обладнання, що ввозиться і вивозиться продукції.
• Реєстрація та перереєстрація (повна) юридичний осіб різної організаційно-правових форм, від­криття філій, представництв та фіз.осіб-підприємців.
• Розгляд питань про дебіторську та кредиторську заборгованість, підготовка претензій та звер­нень в процесі виконання договорів.
• Представництво інтересів компанії в суді, а також в інших державних та громадських організа­ціях у процесі розгляду правових питань.
• Взаємодія з державними органами при проведенні перевірок, підготовка відповідей на запити.
• Підготовка довідок та юридичних висновків щодо конкретних ситуацій, які виникають в про­цесі діяльності підприємства, своєчасне повідомлення керівництва про можливі ризики, які іс­нують, або можуть виникнути в процесі здійснення діяльності, відстеження змін в законодав­стві.
Крім роботи в компаніях, окремо маю досвід роботи юристом, як фізична особа-підприємець, надаючи консультативні послуги та здійснюючі представництво інтересів в судових справах по ци­вільним, земельним, господарським та адміністративним спорам підприємцям та фізичним особам.
Як мотивований професіонал, я вважаю, що для того, щоб бути конкурентоспроможним на ри­нку праці, потрібно постійно вдосконалюватися і розвиватися, і для цього є широкі можливості.
Велика частина мого досвіду роботи, це юридичний супровід господарської діяльності компаній, що мали різну специфіку господарської діяльності, до якої я швидко адаптовувалася, засто­совуючи той практичний досвід, що вже мала, вміння ефективно спілкуватися з колегами та деякі власні якості, а саме багатозадачність, уважність в деталях і напрацьовані роками зв’язки з знайо­мим спеціалістами з різних сфер бізнесу.
Вважаю, своєю перевагою вміння організувати своє життя так, щоб особисте залишалося особистим, а професійне професійним.
Знання мов: українська, російська вільна, англійська - початковий рівень
Досвід роботи з правовими системами «Ліга», Верховна Рада і ін.
Впевнений користувач офісних програм, 1С, CRM.
Також маю рекомендації з попереднього місця роботи.
Якщо Вас зацікавить моя кандидатура, буду рада відповісти на всі Ваші запитання особисто по телефону або на співбесіді.
Дякую за увагу. Бажаю вдалого дня!

З повагою Інна Малахова.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: