Resume from May 22, 2024

Юлія

Копирайтер

Employment:
Full-time.
Age:
24 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Міждународний університет розвитку людини "Україна"

Видавнича справа та редагування
Higher, from 2016 to 2021 (5 years)

Knowledge and skills

Доброжелательность Креативность Стрессоустойчивость Адаптивность Пунктуальность Коммуникабельность Обучаемость

Additional information

Під час навчання я була волонтером. До моїх обов'язків входило спілкування та взаємодія з дітьми, надання підтримки та спільне проведення часу. Основні навички, які я отримала під час волонтерської роботи - це емпатія, співчуття та ефективний тайм-менеджмент, щоб приносити більше радості дітям.Окрім неформального волонтерства, формою волонтерства я вважаю своє хобі - модераторство в чаті, яким я займаюся вже понад рік у вільний від роботи час, допомагаючи підтримувати здорову комунікаційну екосистему серед підписників чату.

Також маю досвід роботи с корегуванням та редагуваннчм текстів у сфері фрілансу. Завдяки цьому я спілкувалась з багатьма людьми, що дозволило мені легше розуміти бажання і думки тих, хто до мене звертався, тим самим покращуючи якість взаємодії.Мій інтерес до вивчення сучасних технологій дозволяє мені бути в курсі актуальних тенденцій. Наприклад, вивчення і використання в роботі GPT-чату оптимізувало мою роботу з редагування на фрілансі, підвищивши її ефективність і якість.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: