Resume from May 22, 2024 File

Олександр

Менеджер проєктів

Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Мене звуть Саша, мені 33 роки, я з невеличкого але дуже гарного та історичного міста Камянець-Подільський, що на заході України. Мешкаю в Києві уже 8 рік. Впевнений та цілеспрямований дорослий чоловік з непоганими, як я вважаю, комунікативними здібностями.
Шукаю роботу з класною професійною командою в компанії де є цікава ідея або продукт. Швидко навчаюсь, відповідальний.
Мій досвід роботи.
Офіціант. Ресторан. Москва . вер 2009 - тра 2012
Моя перша професія яка дала мені дуже багато досвіду у спілкуванні з людьми. Шалений графік, багато стресових ситуацій і відповідальність. Вважаю це хорошою школою життя для двадцятирічного хлопця в чужій країні. Працював у різних закладах з різною концепцією, мав можливість зросту але ресторанний бізнес це не те чим я хотів би займатись
Менеджер з продажу. Фотостудія. Москва. тра 2012 - вер 2014
Моя перша серйозна робота у досить не поганій фотостудії. В мої обовʼязки входило: Робота з клієнтами, від дзвінка до студії і до отримання готових фото. Кожного дня до мене приходило від 5 до 7 людей ( переважно дівчат ). Моє завдання було зробити їх фотосесію якомога краще і яскравіше, тобто дорожче. Ми разом вигадували ідею та різні образи для фото, далі я запрошував фотографа та стиліста, пояснював їм ідею, показував референси та відправляв клієнта до них безпосередньо для зйомки. Після зйомок ми сортували фото, обирали кращі для подальші обробки та можливого друку, тут також був присутній up sale, тому моїм завданням було продати якісь додаткові послуги обробки. Частково був залучений в сам процес зйомок, періодично фотографував сам. За весь період роботи зібрав досить великий пул своїх клієнтів які приходили на фотосесію ще не один раз або приводили своїх друзів. Ця робота дала мені розуміння, що я маю певний вплив на людей, вони мені довіряють, а значить купують у мене. Крім того у мене зʼявився досвід керування персоналом. Фотографи, стилісти, адміністратор це ті люди за роботу яких я відповідав.
Автомийник. Автомийка. Рига. тра 2015 - січ 2017
Насправді у цей період життя у мене було багато різної роботи. В основному фізичної. Виділив роботу автомийником бо там вдалось реалізуватись і вже за 5 місяців роботи став керувати однією з мийок у мережі в місті Рига. Хороший досвід, який показав мені, що навіть не знаючи мови і будучи у чужій країні все одно можна чогось досягти, головне не лінуватись та бажання вчитись.

ФОП. Співвласник бренду одягу. Киів. січ 2017 - тра 2024
Створили разом з колишньою дружиною бренд одягу Schastia Zdorovia ( качечка яка каже бля ) Працюючи лише удвох вийшли в дохід у 1,5 млн гривень за рік. Керуючи брендом виконував купу різної роботи:
спілкування та пошук підрядників для пошиття одягу
пошук та замовлення тканини
контроль якості виробів
саме виробництво одягу, друк та крафт деревʼяних брошок
пошук та співпраця з партнерами по продажу
створення контенту для реклами та сайту
участь у різних заходах та маркетах
Загалом це була робота мрії, я робив усе що любив та добре вмів.
Нажаль, ми розійшлися та я віддав свою частку бізнесу дружині.
Особисті дані
Житов Олександр Валерійович
Дата народження 17-12-1990
Номер телефону: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Адреса: Євгена Коновальця 27а 01133 Київ
Посвідчення водія Категорія Б

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: