Resume from June 13, 2024 PRO

Вікторія

Керуючий рестораном, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
22 years
City:
Boryspil

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Офіціант

from 04.2024 to now (2 months)
Savoy Hotel & Spa — Ristorante Tre Olivi, 2 Stelle MICHELIN (Italy), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном

from 11.2023 to 05.2024 (6 months)
Pizza Family, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

SMM & Target-specialist

from 11.2023 to 05.2024 (6 months)
Family Park & Pizza Family, Бориспіль (Маркетинг, реклама, PR)

Керуючий рестораном

from 04.2020 to 10.2020 (6 months)
Coffee Park, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Бухгалтер

from 05.2019 to 05.2020 (1 year)
Магазин Продукти, Бориспіль (Роздрібна торгівля)

Education

Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics

ФТБ — Факультет технологій та бізнесу (минулий ФРГТБ), Київ
Higher, from 2023 to 2025 (2 years)

Випускна кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня вищої освіти на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі» під науковим керівництвом Ректора Державного торговельно-економічного університету, професора Мазаракі А.А.

Диплом І ступеня в міжнародному студентському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge».

Теза в збірнику матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародні економічні відносини. Сталий розвиток України в умовах глобалізації та європейської економічної інтеграції: проблеми, перспективи, ефективність. ФЕНІКС-2023» (Харків, 19 грудня 2023) на тему: «Кібербезпека як ключовий виклик сучасного міжнародного бізнесу».

Теза в збірнику Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи» (Київ, 22 травня 2024) на тему: «Інноваційні тренди корпоративної культури сфери гостинності».

Стаття в міжнародному науковому журналі «Інноваційна наука» ISSN 2409-9066 на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі».

Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics

ФРГТБ — Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Київ
Higher, from 2019 to 2023 (4 years)

Відвідувала зустрічі з різноманітними фахівцями сфери гостинності та надавала консультації з дисциплін студентам-бакалаврам. Такі фахівці, як Віктор Тимчишин – бренд-шеф ресторану La Maison (минула ALASKA), Guramma та один із провідних прогресивних шеф-кухарів України, засновник концептуального напряму сучасної української кухні «Ukrainian Fashion Food», або ж Андрій Северенчук – бренд-шеф ресторану сучасної київської кухні «Глек» та шеф-кухар «Food Couture» з яким співпрацювала при створенні оновленого банкетного меню в закладі в якому раніше працювала.

Завершила Навчально-науковий центр бізнес-симуляції (ННЦБС) під керівництвом директорки, пані О.М. Трубей, на відмінно: розробивши як проєкт готельно-ресторанного комплексу в Кароліно-Бугазі (Одеська область), так і стартап «Niamka» (мобільний додаток). Модель роботи якого — B2B2C, тобто «бізнес для бізнесу» та «бізнес для споживача». Проект має на меті впровадження філософії «zero waste», що пропагує ідею розумного споживання шляхом зменшення відходів.

Приймала активну участь у наукових заходах та публікаціях, що свідчить про зацікавленість у розвитку сфери гостинності та готовність приймати виклики сучасного бізнес-середовища.

Knowledge and skills

Відповідальність Старанність Стабільність Комунікабельність Ораторські здібності Організація заходів Робота з клієнтами Написання статей Написання наукових статей Написання рекламних текстів Знання відеоредакторів Знання офісних програм Організованість Уміння аналізувати Уміння переконувати Управлінські навички Управління персоналом Адаптивність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Ведення соціальних мереж SMM Розрахунок собівартості Обробка фото Зосередженість Здатність до навчання Запуск нових брендів Уважність Користувач 1С Користувач ПК Маркетингові дослідження Маркетинг Контент-маркетинг Стратегічний маркетинг Маркетинговий аналіз Маркетингове планування Розробка маркетингової стратегії Аналіз цільової аудиторії Розробка фірмового стилю Самостійне прийняття рішень Рішучість

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average
  • German — average
  • Polish — average
  • Italian — average

References

  • Мазаракі Анатолій Антонович

    Мазаракі Анатолій Антонович

    Ректор ДТЕУ, доктор економічних наук, професор, академiк Нацiональної академії педагогiчних наук України, заслужений дiяч науки, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Contact details are hidden
  • Бойко Маргарита Григорівна

    Бойко Маргарита Григорівна

    Доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Contact details are hidden
  • Босовська Мирослава Веліксівна

    Босовська Мирослава Веліксівна

    Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Contact details are hidden
  • Охріменко Алла Григорівна

    Охріменко Алла Григорівна

    Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Contact details are hidden
  • Расулова Алла Миколаївна

    Расулова Алла Миколаївна

    Кандидат економічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Contact details are hidden
  • Тришкіна Олена Ярославівна

    Тришкіна Олена Ярославівна

    Власниця заміського комплексу та мережі піцерій, Family Park & Pizza Family

    Contact details are hidden

More resumes of this candidate


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: