Вікторія
Керуючий рестораном, 30 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 22 years
- City:
- Boryspil
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10707386
Work experience
Офіціант
from 04.2024 to now
(2 months)
Savoy Hotel & Spa — Ristorante Tre Olivi, 2 Stelle MICHELIN (Italy), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий рестораном
from 11.2023 to 05.2024
(6 months)
Pizza Family, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
SMM & Target-specialist
from 11.2023 to 05.2024
(6 months)
Family Park & Pizza Family, Бориспіль (Маркетинг, реклама, PR)
Керуючий рестораном
from 04.2020 to 10.2020
(6 months)
Coffee Park, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Бухгалтер
from 05.2019 to 05.2020
(1 year)
Магазин Продукти, Бориспіль (Роздрібна торгівля)
Education
Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics
ФТБ — Факультет технологій та бізнесу (минулий ФРГТБ), Київ
Higher, from 2023 to 2025 (2 years)
Випускна кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня вищої освіти на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі» під науковим керівництвом Ректора Державного торговельно-економічного університету, професора Мазаракі А.А.
Диплом І ступеня в міжнародному студентському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge».
Теза в збірнику матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародні економічні відносини. Сталий розвиток України в умовах глобалізації та європейської економічної інтеграції: проблеми, перспективи, ефективність. ФЕНІКС-2023» (Харків, 19 грудня 2023) на тему: «Кібербезпека як ключовий виклик сучасного міжнародного бізнесу».
Теза в збірнику Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи» (Київ, 22 травня 2024) на тему: «Інноваційні тренди корпоративної культури сфери гостинності».
Стаття в міжнародному науковому журналі «Інноваційна наука» ISSN 2409-9066 на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі».
Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics
ФРГТБ — Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Київ
Higher, from 2019 to 2023 (4 years)
Відвідувала зустрічі з різноманітними фахівцями сфери гостинності та надавала консультації з дисциплін студентам-бакалаврам. Такі фахівці, як Віктор Тимчишин – бренд-шеф ресторану La Maison (минула ALASKA), Guramma та один із провідних прогресивних шеф-кухарів України, засновник концептуального напряму сучасної української кухні «Ukrainian Fashion Food», або ж Андрій Северенчук – бренд-шеф ресторану сучасної київської кухні «Глек» та шеф-кухар «Food Couture» з яким співпрацювала при створенні оновленого банкетного меню в закладі в якому раніше працювала.
Завершила Навчально-науковий центр бізнес-симуляції (ННЦБС) під керівництвом директорки, пані О.М. Трубей, на відмінно: розробивши як проєкт готельно-ресторанного комплексу в Кароліно-Бугазі (Одеська область), так і стартап «Niamka» (мобільний додаток). Модель роботи якого — B2B2C, тобто «бізнес для бізнесу» та «бізнес для споживача». Проект має на меті впровадження філософії «zero waste», що пропагує ідею розумного споживання шляхом зменшення відходів.
Приймала активну участь у наукових заходах та публікаціях, що свідчить про зацікавленість у розвитку сфери гостинності та готовність приймати виклики сучасного бізнес-середовища.
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
- English — average
- German — average
- Polish — average
- Italian — average
References
-
Мазаракі Анатолій Антонович
Ректор ДТЕУ, доктор економічних наук, професор, академiк Нацiональної академії педагогiчних наук України, заслужений дiяч науки, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Contact details are hidden -
Бойко Маргарита Григорівна
Доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Contact details are hidden -
Босовська Мирослава Веліксівна
Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Contact details are hidden -
Охріменко Алла Григорівна
Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Contact details are hidden -
Расулова Алла Миколаївна
Кандидат економічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Contact details are hidden -
Тришкіна Олена Ярославівна
Власниця заміського комплексу та мережі піцерій, Family Park & Pizza Family
Contact details are hidden
More resumes of this candidate
25 000 UAH
Boryspil
Higher education · Full-time, part-time
- Керуючий рестораном, Pizza Family, 6 months