• File

Надія

Головний бухгалтер

Age:
54 years
City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ВАКАНСІЯ ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР, ФІНАНСОВИЙ ДИРЕКТОР

Р Е З Ю М Е
Освіта: вища економічна
Загальний стаж роботи: 32 роки.

Я , Павловська Надія Тарасівна , народилась 27.11.1969 р. в м. Тернополі.
В 1987 р. після закінчення середньої школи №1 м. Тернополя вступила до Тернопільського Інституту Народного Господарства , який закінчила в 1992 р.. Освіта вища економічна.
З 06.06.2022 по 31.01.2024 - головний бухгалтер Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області.

З 14.09.2015 по 01.06.2022 – головний бухгалтер ПП «Білявинці». Сфера діяльності- допоміжна діяльність у с/г господарстві, а саме збирання цукрових буряків, оприскування полів, перевезення цукрових біряків, співпраця з цукровими заводами, послуги перевезення вантажів, ЗЕД, гуртова торгівля мелясою. У зв’язку з мобілізацією директора приватне підприємство тимчасово призупинило діяльність.

З 20.06.2014 по 08.07.2015 – фінансовий директор ТОВ «Агроцентр-Галичина». (4 філії, 52 чол.) Сфера діяльності – гуртово-роздрібна, виробництво та експорт насіння та ЗЗР. Звільнилася за власним бажанням в зв’язку з сімейними обставинами.

З 24.09.2012 – 30.03.2013 – головний бухгалтер Тернопільської обласної автошколи Всеукраїнської спілки автомобілістів за договором цивільно-правового характеру. Звільнилася в зв'язку з закінченням терміну дії договору.

З 15.06.2009 по 31.01.2013 р. - керівник фінансово-бухгалтерської служби ТОВ «ЗТБ Україна» (10 чол.), підприємства зі 100% іноземними інвестиціями (Польща) . Сфера діяльності - закупівля та експорт насіння ріпаку, сої та ін. Звільнена в зв’язку зі скороченням і припиненням діяльності підприємства з ініціативи власника-нерезидента.

З 01.12.2008 р. по 15.06.2009 - головний бухгалтер ТОВ «Альпо» (52 чол.), підприємства з 90% іноземними інвестиціями (Польща). Сфера діяльності - гуртово-роздрібна торгівля матеріалами для виготовлення меблів , виробництвом меблів, імпортні операції. Звільнилася за власним бажанням .

З 02.10.2006 р. по 30.11.2008 р. - головний бухгалтер ПП “Продторг-Тернопіль”.(68 чол.) Сфера діяльності - гуртово- роздрібна торгівля продуктами харчування (рітейл), сітка власних та орендованих магазинів , заклад громадського харчування , склади та офісні приміщення для здачі в оренду.

З 11.05.2005 р. по 30.09.2006 р. - головний бухгалтер ПП “Г.Е.О.”, підприємства з 75% іноземними інвестиціями (Канада). (25 чол).Сфера діяльності - виробництво ігрових розважальних автоматів , їх експорт в країни Північної Америки та Європи.

З 01.08.2003 р. по 11.05.2005 р. - бухгалтер ТОВ ВКФ “ОАЗИС-ТРЕЙД”, гуртово- роздрібна торгівля дріжджами.(12 чол.) Звільнилась за власним бажанням в зв’язку з припиненням діяльності фірми.

З 2002 р. по 2003 р. перебувала у декретній відпустці в зв’язку з народженням сина.
З листопада 2000 р. по 2002 р. - комерційний директор , а з листопада 1993 р. по 2000 р. - головний бухгалтер ТОВ “ВІКІНГ ЛТД”, (5-30чол.) де була співзасновником. ТОВ “ВІКІНГ ЛТД” спеціалізувалось на гуртово- роздрібній торгівлі паливно-мастильними матеріалами , володіло двома автозаправними станціями. Звільнилась в зв’язку з виходом з числа учасників товариства.

Після закінчення ТАНГу в 1992 р. по листопад 1993 р. - головний бухгалтер Тернопільського міського Клубу службового собаківництва.
Одружена , є два сина 29 і 24 років. Володію ПК , працюю з програмою BAS будь-яка версія , офісними програмами Word , Excel, MeDoc, Fredo zvit, інтернет-банкінг, працюю в мережі Інтернет. Вмію водити автомобіль. Знаю діловодство. Вільно спілкуюсь українською мовою, розумію польську, маю базовий рівень знань з англійської мови. В коло моїх обов’язків , які я виконувала входить ведення бухгалтерського та податкового обліку , аналіз господарської діяльності, узагальнення даних господарської діяльності, складання управлінських звітів, співпраця з митницею, Торгово-промисловою палатою, Регіональним центром сертифікації та стандартизації, бюджетування.
Старанна , врівноважена , вмію працювати в команді , звикла до справи відноситись як до власної , серйозно і професійно. Легко засвоюю новий матеріал , прагну до вдосконалення і поглиблення своїх знань і навиків , до професійного росту.
Люблю подорожувати , знайомитись з новими людьми і країнами. Маю закордонний паспорт. Надаю перевагу активному відпочинку.
Проживаю в с. В. Гаї , Тернопільського р-ну, Тернопільської обл..у власному будинку.
Контактні телефони : моб. [open contact info](look above in the "contact info" section), e-mail [open contact info](look above in the "contact info" section);
№ тел. для рекомендації ПП «Г.Е.О.» [open contact info](look above in the "contact info" section) Коцюба Тетяна Ярославівна – кадровик;
№ тел. для рекомендації ТОВ «ЗТБ Україна» [open contact info](look above in the "contact info" section) Недошитко Олег Іванович – аудитор ПП «Партнерство-опора»;
№ тел.. для рекомендації ПП «Білявинці» [open contact info](look above in the "contact info" section) Третяк Віталія Володимирович – директор;
№ тел.. для рекомендації ПП «Продторг-Тернопіль» [open contact info](look above in the "contact info" section) Франчук Наталя.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: