Resume from May 23, 2024

Нуцу

Сушист (розробка меню, навчання персоналу)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
19 years
City of residence:
Solotvyno
Ready to work:
Bukovel, Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lutsk, Lviv, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Проводив Мастер Клас

from 05.2024 to now (1 month)
Лумініца, Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню

from 07.2023 to 07.2023 (less than a month)
Black Sushi, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист

from 05.2021 to now (3 years 1 month)
Black Bub, Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)

Knowledge and skills

Завзятість Робота в команді Розробка меню Обробка риби Готування суші Японська кухня Впевненість Акуратність Уміння працювати в режимі багатозадачності Витривалість Приготування заготовок

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — advanced
  • English — beginner
  • Romanian — fluent

Additional information

Досвідчений сушист з понад 3 роками досвідом у приготуванні ролів - суші та японських страв. Прагну поділитися своїми знаннями та навичками, навчаючи інших мистецтву приготування ролів - суші, а також сприяти розвитку культури японської кухні.

Розробка нового меню , закупка товару, оптимізація організаційного процесу, створення сучасного меню, розробка оригінальних кулінарних рецептів та готування індивідуальних страв для кожного гостя.





---

**Досвід роботи:**

**Сушист-інструктор | 2024 Бази відпочинку Лумініца

- Проведення майстер-класів з приготування ролів - суші.
- Розробка навчальних програм та матеріалів для навчання.
- Навчання нових співробітників ресторану технікам приготування ролів.
- Забезпечення високих стандартів якості та дотримання гігієнічних норм.

**Сушист | Ресторан "Black Pub"**
*Солотвно , Україна | 2021 – 2024*

- Відповідальність за приготування всіх видів суші та сашимі.
- Координація роботи команди сушистів.
- Створення нових рецептів та покращення існуючих.
- Взаємодія з постачальниками для забезпечення високоякісних інгредієнтів.



**Навички:**

- Високий рівень майстерності в приготуванні ролів та японських страв.
- Розробка навчальних програм та проведення майстер-класів.
- Вміння ефективно навчати та мотивувати учнів.
- Знання японських кулінарних традицій та сучасних тенденцій.
- Відмінні комунікативні навички.
- Дотримання високих стандартів гігієни та безпеки.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: