Resume from May 27, 2024 File

Марія

Викладач іспанської

Age:
23 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

The file contains 4 more pages.

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Привіт
Моє ім’я Марія. Звісно, не тільки воно було дано мені при народженні. Крім нього, я одержала від Бога своє покликання викладати іспанську.
Перед цим мені слід було здобути вищу філологічну освіту. Я закінчила бакалаврат англійської філології ЛНУ ім. Івана Франка. Іспанська була другою мовою. Не дивлячись на це, іспанській я приділяла більше часу і сили.
На 3 курсі я активно практикувала її із носіями. Я спілкувалася з людьми, котрі живуть в Іспанії, Колумбії, Мексиці, Чилі, Аргентині, Перу. Інформація про мову і культуру країн, яку я не знала раніше, поступово засвоювалася у моїй голові.
У фейсбуці було оголошення про конкурс перекладу «Львів Європейський». «Треба випробувати свої сили і знання»- подумала я, з метою працювати над рівнем мови. Поправивши останні моменти, зайшла на email і з необтяжливою тривожністю відправила письмові переклади з англійської на українську і з іспанської на українську. Результати прийшли. Я стала фіналісткою конкурсу із двох мов. У фіналі я перекладала з іспанської на українську. Переможницею не стала, але це не є вже таким важливим. Далі буде більше можливостей.

Магістратура на іспанській філології ЛНУ ім. Івана Франка стала наступним періодом мого навчання. Предметів було менше, тому я мала сили і можливість взяти участь в університетському конкурсі художнього перекладу з української на іспанську. Зайняла друге місце. Потрібно досягати щось нове, щоб працелюбність не була відсутньою у моєму житті.

Мої перші уроки були такими, як борщ у господині, яка сьогодні вчиться готувати. Та, яка не розуміє, як зробити його смачним, губиться в інгредієнтах, та, яка переварює, недоварює, не додає солі, і якій говорять: «Ми знайдемо людину з більшим досвідом, гарного вам навчання!».
Всім відомо, що нічого не виходить з першого разу і нам треба дуже старатися аби здобути різні вміння. Пройшло два з половиною роки і 7 днів від зустрічі із першою ученицею. Я працювала до 24 лютого 2022 року. Почала викладати знову від серпня 2022 року. Недавно стала викладачем університету. Я вже маю деякі навички, аби мій урок був якісним і корисним для учнів. Далі ви можете переглянути їх відгуки.

Психологічний комфорт є дуже важливим. Помилки у мові під час навчання- це нормально. Забути слово і правило- це нормально. Не запам’ятати і не зрозуміти відразу- це нормально.
Щоб людина якомога швидше вивчила якийсь предмет або опанувала нові навички, її треба підтримувати. Про емоційну підтримку вже розповіла. Якщо ми говоримо про підтримку інтересу до мови, я використовую інтерактивні вправи, покращення навичок читання, аудіювання, письма і комунікативну методику.
Мій час йде не тільки на іспанську. Написання текстів і віршів, фотографування, слухання музики, вивчення іноземних мов, малювання, читання книг на історичну, психологічну і релігійну теми є добрим способом провести час.

Чекаю вас на уроках

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: