- PRO
Віталій
Керуючий готелем
- Considering positions:
- Керуючий готелем, Керуючий рестораном
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 40 years
- City of residence:
- Ivano-Frankivsk
- Ready to work:
- Bukovel, Ivano-Frankivsk
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10739505/
Work experience
Керуючий готелем
from 05.2023 to 07.2024
(1 year 2 months)
Готель У Борисовича & SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск готеля з нуля
- Створення концепції та напрямку готелю та ресторану
- Налагодження роботи з постачальниками
- Підбір персоналу
- Навчання персоналу
- Концепція кухні
- Концепція ресторану та назва ресторану
- Впровадження стандартів обслуговування
- Створення меню та винної карти
- Реєстрація та впровадження booking
- Створення сайту
- Введення автоматизації через програму обліку syrve
- Підключення expirenza від monobank,
- Організація та керування роботою готелю
- Управління персоналом та розподіл обов'язків
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей та комфорту перебування
- Контроль за дотриманням стандартів готельного сервісу та безпеки
- Ведення обліку та фінансової звітності готелю
- Організація маркетингових та рекламних кампаній для привертання клієнтів
- Розвиток та впровадження сервісів та програм для гостей
- Моніторинг та аналіз фінансової діяльності готелю
Керівник відділу ХоРеКа
from 09.2022 to 06.2023
(9 months)
ТМ "Рибак", Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)
Працював керівником відділу ХоРеКа, був запрошений на роботу для відкриття Фуд-Зон в мережі мясних магазинів ТМ "Рибак", м.Івано-Франківськ. Успішно відкрили фуд-зони у м.Долина, м.Рогатин та смт.Перегінське. Створення проектів з нуля, починаючи від візуалізації і закінчуючи навчанням персоналу та запуском
Керуючий
from 10.2021 to 09.2023
(1 year 11 months)
Кондитерська-кавярня "МЕДІВНЯ", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Був запрошений на роботу, як антикризовий менеджер, після чого було запропоновано посаду керуючого
Співвласник
from 03.2021 to 09.2021
(6 months)
Перший фуд-корт FOODGURU, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкрили перший фуд-корт у Івано-Франківську, де поєднали - мексиканську, італійську, американську, тайську та японсько-перуанську кухню Nikkei.
Створював та займався проєктом особисто з партнером, був співвласником та бренд-шефом проєкту.
Закінчив партнерство та вийшов з проєкту 1 вересня 2021 року, по стану здоров’я.
Власний бізнес
from 05.2020 to 03.2021
(10 months)
SAMURAI Sushi&Nikkei, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкрив першу у Івано-Франківську доставку кухні та суші Nikkei. Проєкт був повністю створений мною з нуля.
У 2021 році, після успішного майже року роботи, переїхали на фуд-корт FOODGURU, де SAMURAI, був основним китом цього бізнесу.
Власний бізнес
from 11.2014 to 11.2019
(5 years)
Ресторан "BANDERA'S", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
У 2014 повернувся у рідний Тернопіль, де було запропоновано почати партнерський бізнес, відкрити свій ресторан
Менеджер
from 04.2013 to 05.2014
(1 year 1 month)
Ресторан Fellini, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант, Метрдотель
from 02.2010 to 08.2012
(2 years 6 months)
Ресторан "Petrus-ь", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Переїзд в місто Київ, для досягнення нового досвіду та нових знань
Менеджер розважальної частини
from 11.2008 to 12.2009
(1 year 1 month)
Торговельно-розважальний центр "Подоляни", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Перший досвід на керівній посаді у великому ТРЦ
Офіціант, Бармен
from 05.2002 to 10.2008
(6 years 5 months)
Готельно-розважальний комплекс "Алігатор", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Перша робота, перший великий досвід в готельно-ресторанному бізнесі
Education
ТНТУ ім.Пулюя
ОКС, Тернопіль
Unfinished higher, from 2002 to 2005 (3 years)
Knowledge and skills
- Управління готельно-ресторанним бізнесом
- Управління готелем
- Управління рестораном
- Управління проєктами
- Управління командою
- Управління персоналом
- Управлінські навички
- Антикризове управління
- Ведення переговорів
- Ведення ділових переговорів
- Дисциплінованість
- Привітність
- Відповідальність
- Пунктуальність
- Стресостійкість
- Запуск проєктів з нуля
- Впровадження Booking
- Налаштування Booking
- Впровадження Syrve(iiko)
- Налаштування Syrve(iiko)
- Знання Syrve Office(iiko)
- Складання калькуляційних карт
- Створення меню
- Створення винної карти
Additional information
Великий досвід у готельно-ресторанному бізнесі 22 роки, працював в Тернополі та Києві, пройшов шлях від офіціанта до власного бізнесу. До повномасштабної війни був свій власний бізнес у Івано-Франківську. Також був співавтором різних проектів, близько 20-ти, починаючи від кавʼярень і закінчуючи масштабними ресторанами та готелями. Останні мої проєкти, це Апарт-Готель "FIMKA", Івано-Франківськ та кавʼярня "Melissa", Коломия.
Similar candidates
-
Адміністратор готелю
Ivano-Frankivsk -
Адміністратор готелю
Ivano-Frankivsk -
Адміністратор готелю
30000 UAH, Bukovel -
Адміністратор готелю
Ivano-Frankivsk -
Адміністратор готелю
20000 UAH, Kolomyia, Nadvirna , more 2 cities -
Адміністратор готелю
Ivano-Frankivsk, Kyiv , more 2 cities