Resume from April 20, 2024 PRO

Віталій

Директор виробництва, підприємства

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор підприємства

from 03.2021 to 02.2024 (2 years 11 months)
ТОВ Вінницький КХП -2, Вінниця (Сільське господарство, агробізнес)

Директор виробництва

from 01.2015 to 06.2019 (4 years 5 months)
ІТОВ "Бел-ОБСТ", Волковиск (Виробництво фруктових наповнювачів для молочної та хлібопекарської промисловості)

запуск нового заводу в республіці Білорусь по виробництву фруктових наповнювачів для молочної та хлібопекарської промисловості з "нуля" з застосуванням Lean manadgment, з оптимальними схемами з мінімальними втратами, пошук, підбір, навчання персоналу для 3-х змінної роботи виробництва та основних штатних одиниць підприємства в цілому. разробка робочих інструкцій, процедур, навчання персоналу по вдосконаленню професійних навичок, работа по отриманню сертифікату FFSS 2200
разробка та адаптація нових рецептур на виробництві, бюджетування виробництва та технічної служби, запуск нової лінії фасування в мілку асептичну тару 2-200л BaginBox,

Головний технолог

from 09.2012 to 01.2015 (2 years 4 months)
ТОВ "АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА", Вінниця (Виробництво концентрованих соків, пюре, швидкозаморожених фруктів та овочів, фруктових наповнювачів для молочної та хлібопекарської промисловості)

Обов'язки: разробка внутрішньої (технологічні інструкції) та зовнішньої нормативної документації (технічні умови) запуск нових продуктів та виробничих ліній, организація та контроль технологічного процесу виробництва фруктових наповнювачів, пюре та заморожених фруктів, аудит постачальників, менеджмент невідповідного продукту, робота з проектами оптимизації (Lean, "мертві склади", втрати), навчання персоналу.
Досягнення : розроблено та запущено у виробництво три нових напрямки виробництва (лінія фруктово-овочевих пюре, компаунди, фруктові наповнювачі для випікання) розроблено три види нових технічних умов, переглянуті технологічні умови виробництва та після проведення корректуваньпочаток виробництво високоякісної асептичної полуниці - результат вихід на ринок ЕС, отримання 1 місця з якості серед 28 заводів групи компанії у 2012році, запуск у виробництво продукту високої термостабільності для ринку Англії компанії "BOULDER DRANDS", запуск іноваційних преміальних продуктів вперше в світі таких як "половинки вишні", запуск пректу фрукти в гелі, наповнювачів з вмістом до 85% чистих фруктів.

Технолог виробництва

from 09.2007 to 09.2012 (5 years)
ТОВ "АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА", Вінниця (Виробництво концентрованих соків, пюре, швидкозаморожених фруктів та овочів, фруктових наповнювачів для молочної та хлібопекарської промисловості)

Обов'язки: розробка, запуск, супровід нових рецептур фруктових наповнювачів, адміністрування технологічних змін, оптимізація технологічних витрат, разробка технологічних схем, аудит постачальників, підтримка R&D відділу.
Досягнення : особисте портфоліо більш ніж 1200 рецептур було запущено в виробництво,запуск іноваційних проектів "половинки вишні", "фрукти в гелі", преміальної якості кубиків полуниці, наповнювачів шоколодної, злакової групи.

Начальник зміни

from 07.1999 to 09.2007 (8 years 2 months)
ТОВ "АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА", Вінниця (Сільське господарство, агробізнес)

Обов'язки: навчання персоналу, технологічний контроль процесу, виконання виробничого плану,адміністрування персоналу, планування, підтримка санітарного стану та дотримування вимог пожежної та трудової безпеки.
Досягнення: запуск нового виду продукції - фруктових наповнювачів, це іноваційне виробництво на той час не мало аналогів на території усіх пост радянських республік, активна участь у запуску та навчанні основного персоналу Аграна Фрут Україна

Education

Міжнародний Інститут Бізнесу

General MBA, магістр бізнес адміністрування, Київ
Higher, from 2018 to 2019 (10 months)

Український Державний університет харчових виробництв

Обладнання та процеси харчової промисловості, Київ
Higher, from 1994 to 1999 (4 years 9 months)

стаціонарне навчання усіх галузей харчового виробництва - конструювання нового обладнання та інженерія існуючого. Отримав ступінь бакалавра, та спеціаліста - середній бал 5.

Вінницький технікум мясної та молочної промисловості

Обслуговання та ремонт обладнання молочної промисловості, технік-механік, Вінниця
Specialized secondary, from 1990 to 1994 (3 years 8 months)

диплом з відзнакою, середній бал 5.

Knowledge and skills

MS Office Бітрікс24 Досвід запуску нових продуктів Досвід запуску нового виробництва з нуля Досвід впровадження сертифікації FSSC 2200, проходження аудитів

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average
  • German — beginner

Additional information

Великий досвід в запуску нових підприємств з нуля. Пройшов практику виробництва заводів світового лідера в виробництві фруктових наповнювачів AGRANA FRUIT, STEIREROBST, ATIS.

люблю музику Pink FloyD, спорт: важка атлетика, автомобилі,

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: