Resume from April 9, 2024 PRO

Ірина

Юрист, 8 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
45 years
City of residence:
Smila
Ready to work:
Cherkasy, Smila

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Оператор заправних станцій

from 07.2022 to 11.2022 (4 months)
Пат Укрнафта, Сміла (Автобізнес та автосервіс)

Продаж супутніх товарів, заправка авто, приймання бензовозів

Інженер з охорони праці, юрист

from 02.2019 to 05.2020 (1 year 3 months)
СТОВ "Перемога", с.Ковалиха Сілянського району (Сільське господарство, агробізнес)

Фахіфвець з питань землевпорядкування

from 05.2018 to 11.2018 (6 months)
ТОВ "Альфа - Агро" КВГ, Сміла (Сільське господарство, агробізнес)

Юрист

from 06.2017 to 07.2018 (1 year 1 month)
ПрАТ "Сміла - Агропромсервіс", Смела (Торгiвля, ремонт автомобiлiв, промисловiсть, операцiї з нерухомим майном,будiвництво,сiльське господарство)

складання договорів, позовних заяв, претензій. Відшкодування збитків. Надання юридичної допомоги працівникам, пайщикам. Стягнення боргу через органи ДВС. Співпраця з державними органами. Представництво в суді.Знаходження вільних земель для заключення договорів та ведення господарської діяльності.

Інженер з охорони праці

from 05.2016 to 11.2018 (2 years 6 months)
Смілянська загальноосвітня школа - інтернат I-III ступенів Черкаської обласної ради, Сміла (Освіта, наука)

Проведення оперативно-методичного керівництва роботою з ОП, складання комплексних заходів з ОП, проведення інструктажів, перевірка кабінетів, робочих місць до відповідності вимог ОП, розслідування нещасних випадків, розробка положень, інструкцій про ОП.

Юрист земельник

from 12.2012 to 07.2014 (1 year 7 months)
ТОВ "Олімп", Смела (Сільське господарство, агробізнес)

складання договорів, позовних заяв, претензій. Відшкодування збитків. Надання юридичної допомоги працівникам, пайщикам. Стягнення боргу через органи ДВС. Співпраця з державними органами. Представництво в суді.Знаходження вільних земель для заключення договорів та ведення господарської діяльності.

Юрист

from 01.2012 to 12.2012 (11 months)
ТОВ "Агро Рось Інвест" (Сільське господарство, агробізнес)

кладання договорів, позовних заяв, претензій. Відшкодування збитків. Надання юридичної допомоги працівникам, пайщикам. Стягнення боргу через органи ДВС. Співпраця з державними органами. Представництво в суді.

Начальник юридичного відділу

from 04.2011 to 04.2011 (less than a month)
ТОВ "Сміла Енергоінвест" (Послуги для населення та бізнесу)

складання договорів, позовних заяв, претензій. Відшкодування збитків. Надання юридичної допомоги працівникам, споживачам. Стягнення боргу через органи ДВС. Співпраця з державними органами. Представництво в суді.

Помічник керівника - юрист

from 11.2009 to 12.2010 (1 year 1 month)
дочірнє підприємство " Завод будівельних конструкцій " (виробництво будівельних металевих конструкцій, монтажні роботи, діяльність у сфері інжинірингу, монтаж металевих конструкцій, торгівля будівельнимим матеріалами, залізними виробами)

заключення договорів, представництво підприємства в суді та всіх державних установах, складання претензій, позовних заяв, відшкодування збитків, оформлення дозвільних документів, ліцензій, реєстрація РРО в податкових органах.Робота з контролюючими органами.Ведення кадрової роботи.

головний спеціаліст - юрисконсульт

from 08.2008 to 04.2009 (8 months)
Інспекція з благоустрою " Муніципальна міліція ", Сміла (Державні організації)

Стягнення заборгованості по нанесенню збитків місцевому самоврядуванню, представництво Інспекції у всіх інстанціях, винесення постанов про накладення штрафних санкцій на юридичні та фізичні особи. Представництво Інспекції у всіх органах виконавчої влади, органах прокуратури, судах. Ініціювання порушення справ про банкрутство. Взаїмодія зі всіма державними установами. Складання договорів. Ведення правової документації. Контроль надходжень.

головний спеціаліст юрист

from 09.1999 to 08.2008 (8 years 11 months)
Управління Пенсійного фонду України в м. Сміла, м.Сміла Черкаська область (виплата пенсій, стягнення прострочених платежів до ПФУ, представництво ПФУ в інших державних органах, реєстрація юридичних та фізичних осіб, як платників податку, подання до суду заяв про стягнення заборгованості, подання заяв до господарського суду, робо)

ведення претензійно - позовної роботи; представництво ПФУ в суді, державних органах; контроль за своєчасним надходженням коштів; робота з боржниками та банкрутами; передача матеріалів до ДВС та органів прокуратури; порушення кримінальних справ до керівників, які ухиляються від сплати податків.

Education

Харківська Національна юридична Академія ім. Я.Мудрого

Правознавство, м. Харків
Higher, from 2001 to 2007 (5 years 5 months)

з 01.09.1995 року по 30.06.1997 року навчання в Черкаському кооперативному економіко - правовому коледжі. ( присвоєно кваліфікацію юриста за спеціальністю " Правознавство " )

Additional education and certificates

навчання в Черкаському кооперативному економіко - правовому коледжі. ( присвоєно кваліфікацію юриста за спеціальністю " Пр

з 01.09.1995 року по 30.06.1997 рік

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — advanced

Additional information

Заміжня, маю сина.

Додаткові відомості: загальний стаж роботи – 15 років 3 місяців(державної служби – 9 років 5місяців). Маю 11 ранг державного службовця, який відноситься до 6 категорії класифікації посад державних службовців.
Додатково маю досвід роботи з підприємствами, які знаходяться в стадії банкрутства. Також маю досвід роботи з питань які належать до компетенції арбітражних керуючих, а саме: розпорядження майном, санація, ліквцдація підприємств.

Similar candidates

Помічник юриста
Cherkasy, Kyiv, Remote

Юрисконсульт
15000 UAH, Cherkasy

Юрист
Cherkasy

Юрист, радник з правових питань, керівник
Cherkasy, Other countries, Remote

Юрист
Cherkasy, Remote

Юрисконсульт
Cherkasy

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: