Resume from September 30, 2011

Костянтин

Инвестиционный аналитик, 5 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint MS Access MS Visio ABBYY FineReader ACL

Additional information

Гетьман Костянтин Миколайович
04 березня 1989 року
вул. Леніна, 6А, кім. 302
с.м.т. Ворзель Київської обл.,
Україна, 08297
моб. тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
ПРО СЕБЕ
22 роки, вища освіта, не одружений, дітей не маю, без шкідливих звичок.
КВАЛІФІКАЦІЯ
Маю добрі навички пошуку, аналізу та обробки фінансово-економічної інформації, пов’язаною з діяльністю установ ,організацій та суб’єктів господарювання, а також на макроекономічних показників. Добре володію нормативно-правовою базою, зокрема у сфері оподаткування, державних фінансів та бухгалтерського обліку. Крім того, володію навиками перевірки фінансової звітності та оптимізації оподаткування діяльності підприємств.
Сильні сторони: енергійний, вимогливий, відповідальний, пунктуальний, працьовитий, наполегливий, цілеспрямований, креативний.
ДОСВІД РОБОТИ
У травні-червні 2009 року успішно пройшов практику в Державній податковій адміністрації м. Києва (відділ контролю оподаткування юридичних осіб). Поглибив свої знання з нормативно-правової бази, що регулює роботу органів ДПС з платниками податків-юридичними особами. Оформлював та перевіряв документацію галузі податкової звітності.
У червні-липні 2010 року пройшов стажування у Відділі міжнародного співробітництва (як благодійний внесок у розбудову НаУКМА за 2010-2011 н.р.). Працюючи помічником начальника відділу, здійснював переклад документів про освіту з української мови на англійську, здійснював супровід іноземних викладачів та студентів, виконував кур’єрські доручення.
ОСВІТА
2009 -2011 – Національний університет “Києво-Могилянська академія», магістр фінансів (диплом з відзнакою). Протягом навчання в Академії успішно опанував матеріали дисциплін «Фінансова економетрика», «Управління фінансовою санацією підприємства», «Монетарна політика», «Фінансовий контролінг», «Інформаційні системи в аудиті», «Фінансовий менеджмент», «Бухгалтерський облік в управлінні підприємством» та ін. На сьогодні працюю над дипломною роботою на тему «Оподаткування природних ресурсів в Україні та напрямки його оптимізації». Брав участь в студентській науковій конференції з фінансів у лютому 2011р.
2005 – 2009 рік – Київський національний торговельно-економічний університет, факультет фінансів та банківської справи, спеціалізація – Державні фінанси, бакалавр. Призер наукової конференції з фінансів (секція «Податки») 17 березня 2009 р., ІІ місце. Серед інших, пройшов курси «Аудит державних фінансів», «Податкова система України», «Фінанси підприємства».
2011 – курси англійської мови американської школи «Michael Gott International». Сертифікат про опанування англійською мовою як іноземною згідно міжнародних стандартів.
2003 – 2005 – курси основ підприємницької діяльності, м. Борислав Львівської обл.
1995 – 2005 – ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Борислав Львівської обл.
У старших класах був призером ІІ етапу всеукраїнських учнівських предметних олімпіад (з української мови та літератури, історії, географії, біології, англійської мови та хімії).
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Володію українською та російською мовами (вільно), англійською та польською (на рівні вище середнього). Вмію працювати з комп’ютерними програмами (MS Word, MS Excel, MS Access, MS Power Point, MS Visio, 1C, ACL, IDEА, Intalev-Navigator, MS Dynamics та ін), а також офісною технікою.
Професійні інтереси: еко-трудова податкова реформа в Україні, оптимізація оподаткування діяльності суб’єктів господарювання, фіскальні та монетарні важелі забезпечення сталого економічного зростання економіки України.
Бажаний графік роботи: 5 днів на тиждень (повний робочий день). Готовий до роботи у вихідні та святкові дні, а також понаднормової та поїздок у відрядження.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: