Resume from April 17, 2024 PRO

Светлана

Шеф-кухар

Employment:
Full-time.
Age:
54 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар

from 08.2023 to 04.2024 (8 months)
Dattler, Фрайбург-ім-Брайсгау (Готельно-ресторанний бізнес)

Особистий кухар

from 03.2023 to 08.2023 (5 months)
Приватний будинок, Crepy-en-Valois. Франция. (IT)

Шеф кухар

from 04.2022 to 12.2022 (8 months)
Fulda, Fulda (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

from 05.2021 to 01.2022 (8 months)
ІТ, Montorso-Vicentino. Італия (IT)

Шеф кухар, бренд шеф

from 02.2018 to 02.2021 (3 years)
Tams House, Болгарія (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

from 01.2013 to 12.2017 (4 years 11 months)
Кодацький кош, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

from 01.2009 to 11.2012 (3 years 10 months)
Сан Сіті, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

from 05.2004 to 01.2008 (3 years 8 months)
Козирна карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

техникум харчової промисловості

Технолог, Ужгород
Specialized secondary, from 1986 to 1991 (5 years)

Курси підвищення кваліфікації
Нові технології у харчовій промисловості
Курси з навчання, та підготовки кадрів ресторанного бізнесу за міжнародною системою

Additional education and certificates

Cервіс "ДА ЛТД" Школа шеф кухарів. Міжнародна програма.

20.08.2015

Курсы шеф поваров. Управление производством ресторана, повышение квалификации

2019, 5 месяцев

Knowledge and skills

MS Word MS Excel Користувач ПК Робота з оргтехнікою Водіння авто Розробка та впровадження авторських страв

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Є можливість виїзду до будь-якого міста, будь-якої країни. Загальний стаж – 28 років. Сфери діяльності: готелі, ресторани, банкетхол і т.д. Управління персоналом кухні понад 20 кухарів та обслуговування одночасно від 300 гостей. Організація, контроль та супровід повного технологічного процесу приготування страв відповідно до побажань гостей. Розробка сезонних та нових пропозицій до меню. Контроль технічно/го стану кухонного обладнання. Контроль якості, зберігання сировини та готового продукту. Впровадження та навчання сучасним технологіям на виробництві. Розстановка обладнання, оптимізація виробничих процесів. Вживання авторських розробок. Організація роботи кухні з "0". Звітна документація, технологічні та калькуляційні карти. Ведення та контроль кількох різнопланових закладів одночасно. Цілеспрямованість та вміння працювати в умовах багатозадачності та без постійних нагадувань. Кухні: європейська, середземноморська, італійська, французька, грузинська, всі регіони України, західноукраїнська автентична, веганська, домашня, еко, мангал, хоспер, банкети, шведська лінія, фуршети.
Особистий кухар.
Знаходжуся в Україні

[open contact info](look above in the "contact info" section) - телеграмм, вацап, вайбер

Similar candidates

Шеф-повар, head chef
Other countries

Шеф-повар, Culinary Consultant
Other countries

Шеф-кухар
Other countries

Шеф-повар
Other countries

Кухар, суши-шеф
Other countries

Шеф-кухар, суші-майстер
150000 UAH, Other countries

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: