Resume from February 23, 2021 PRO

Yurii

Шеф-повар, 35 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Sous-chef

from 04.2020 to now (4 years 1 month)
Al Porto, Waren (Germany) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Chef de partie

from 04.2016 to 09.2017 (1 year 5 months)
Restaurant Miodova, Krakow (Gastronomia)

Michelin recommendation 2017
New Polish style kitchen
All assigned tasks for this position

Chef de partie

from 02.2016 to 09.2017 (1 year 7 months)
Hotel Pod Roza, restaurant Amarone, Krakow (Гостинично-ресторанный бизнес)

Michelin recommendation 2017
5 course lunch menu
Ala carte dinner
All assigned tasks for this position

Шеф-повар

from 02.2015 to 02.2016 (1 year)
Nebo Beach и Fish Market, Ялта (Гостинично-ресторанный бизнес)

Составление и разработка ТТК
Разработка основного меню, банкетного, детского, завтраки, спец.предложения, VIP ужины, устричное меню, а так-же меню Fast-food и меню фреш-пасты.
Составление калькуляционных карт
Приготовление и обслуживание банкетов
Подбор и обучение персонала
Составление и контроль закупки
Низкотемпературное приготовление (Sous Vide)
Кухня Европейская, в Крымском стиле (есть портфолио)

Шеф-повар, су-шеф, повар

from 02.2003 to 02.2015 (12 years)
Рестораны, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работал шеф-поваром, су-шефом и поваром в ресторанах:
Су-шеф Ресторан 'River Side' г.Чернигов (1 год)
Су-шеф Ресторан "Чайка" г.Киев, Киев (1 год)
Повар - Ресторан "Grand Terrasa" (Villa Elena) г.Ялта (1 год)
Повар - Ресторан "The Grilled" Radisson Blu (Alushta)****(1 год)
Ресторан Белуга (Киев) (1 год)
Ресторан Boccaccio ( Carte Blanche) БЦ Парус г.Киев1 год
Ресторан Apelsin (г.Ялта) 2 года
Yalta Intourist (Ялта) (Ресторан А-Тавола) (Hotel ****) 1 год

Education

ЧГПУ им.Т.Г.Шевченка

Психология, Чернигов
Unfinished higher, from 2008 to 2010 (1 year 9 months)

ЧПЛЖТ

Повар,кондитер, Чернигов
Specialized secondary, from 2003 to 2006 (2 years 9 months)

Additional education and certificates

Курс классической итальянской кухни у Vito Skyanove (Киев)

2013

Низкотемпературное приготовление еды (Ялта)

2014

Молекулярная кухня

2015

Restaurant Field, Prague, Michelin star 2016

2016,1 month

Knowledge and skills

MS Excel iiko

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • English — average
  • Ukrainian — average
  • Polish — above average
  • Lithuanian — beginner
  • Italian — beginner

References

  • Шишалов Глеб Алексеевич

    Шишалов Глеб Алексеевич

    Шеф-повар ресторана, Крымский Бриз

    Contact details are hidden
  • Паринов Богдан

    Паринов Богдан

    Брэнд-шеф, Villa Elena

    Contact details are hidden
  • Евгений Димов

    Евгений Димов

    Бренд-Шеф, RiverSide

    Contact details are hidden

Additional information

2015.Тренинги по устрицам Крым

2012-2013. Мастер-класс по приготовлению пиццы для детей, ресторан Boccaccio.

2014. Мастер-класс по приготовлению классической неаполитанской пиццы. Помпейская печь

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: