Resume from November 28, 2021

Толіна

Бухгалтер із заробітної плати, з первинних документів, помічник бухгалтера, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City of residence:
Vyshneve (Kyiv Region)
Ready to work:
Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст відділу

from 04.2019 to now (5 years 1 month)
Головне управління Пенсійного фонду України Київської області, Софіївська Борщагівка (збір, накопичення та облік страхових внесків для здійснення пенсійних виплат)

Перевірка здачі звітів, перевірка достовірності поданих даних у звіті, застосування штрафних санкцій та адміністративних штрафів, здійснення камеральних перевірок, співпраця з управлінням соціального захисту населення Києво-Святошинського району, співпраця з органами прокуратури та ДПІ з приводу легалізації заробітної плати тапідвищення рівні заробітної плати робітникам підприємства до рівня мінімальної заробітної плати та вище. Надання роз'яснень щодо правильності заповнення звіту з єсв. Складання та надсилання розрахунку на відшкодування пільгових пенсій та відслідковування своєчасної сплати підприємствами зобов'язань згідно розрахунку.

Заступник начальника відділу

from 03.2017 to 04.2019 (2 years 1 month)
Києво-Святошинське обуправління Пенсійного фонд України Київської області, Вишневое (збір, накопичення та облік страхових внесків для здійснення пенсійних виплат)

Нарахування заробітної плати працівникам управління (штат 100 чол.), лікарняних, відпускних. Формування та здача об'єнаної звітності до ДПІ, подавання заявок-розрахунку лікарняних, формування та подача звітів до ФСС, здача звітів до органів статистики. Розрахунки з постачальниками, та проведення звірки з ними. Проплата всіх рахунків підприємства.Перевірка здачі звітів, перевірка достовірності поданих даних у звіті, застосування штрафних санкцій, здача звітів до головного управлінням Пенсійного фонду України, співпраця з управлінням соціального захисту населення Києво-Святошинського району, співпраця з органами прокуратури та ДПІ з приводу легалізації заробітної плати тапідвищення рівні заробітної плати робітникам підприємства до рівня мінімальної заробітної плати та вище. Надання роз'яснень щодо правильності заповнення звіту з єсв. Звірка даних щодо подання повідомлення про прийняття на роботу з даними про прийняття на роботу у звіті єсв. Складання та надсилання розрахунку на відшкодування пільгових пенсій та відслідковування своєчасної сплати підприємствами зобов'язань згідно розрахунку.

Заступник начальника відділу

from 02.2012 to 03.2017 (5 years 1 month)
Управління Пенсійого фонду України у Києво-Святошинському районі Київської області, Вишневе (збір, накопичення та облік страхових внесків для здійснення пенсійних виплат)

Перевірка здачі звітів, перевірка достовірності поданих даних у звіті, застосування штрафних санкцій та адміністративних штрафів, здійснення камеральних перевірок, співпраця з головним управлінням Пенсійного фонду України, співпраця з управлінням соціального захисту населення Києво-Святошинського району, співпраця з органами прокуратури та ДПІ з приводу легалізації заробітної плати тапідвищення рівні заробітної плати робітникам підприємства до рівня мінімальної заробітної плати та вище.Надання роз'яснень щодо правильності заповнення звіту з єсв. Звірка даних щодо подання повідомлення про прийняття на роботу з даними про прийняття на роботу у звіті єсв. Складання та надсилання розрахунку на відшкодування пільгових пенсій та відслідковування своєчасної сплати підприємствами зобов'язань згідно розрахунку.

Головний спеціаліст відділу

from 08.2007 to 02.2012 (4 years 6 months)
Управління Пенсійного фонду України у Києво-Святошинському районі, Вишневе (збір, накопичення та облік страхових внесків для здійснення пенсійних виплат)

Перевірка здачі звітів, перевірка достовірності поданих даних у звіті, застосування штрафних санкцій та адміністративних штрафів, здійснення камеральних перевірок, співпраця з головним управлінням Пенсійного фонду України, співпраця з управлінням соціального захисту населення Києво-Святошинського району, співпраця з органами прокуратури та ДПІ з приводу легалізації заробітної плати тапідвищення рівні заробітної плати робітникам підприємства до рівня мінімальної заробітної плати та вище.

Education

Державна академія житлово-комунального підприємства

Економіка і підприємство, облік та аудит, Київ
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Additional education and certificates

Навчальний центр "Практикум" курс"Бухгалтер+1СБухгалтерія 8.3"

2021, 2 місяці

Knowledge and skills

MS Excel MS Word M.E.Doc Клієнт-Банк

Additional information

Рідна мова - українська.
Володію російською мовою та англійською мовою (читаю та перекладаю зі словником). Практичний досвід роботи з комп'ютером.
Характер спокійний, урівноважений, доброзичлива, комунікабельна,вмію аналізувати та логічно мислити.
Шкідливих звичок немаю.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: