Resume from February 26, 2022 PRO

Андрій

Менеджер із постачання, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City of residence:
Ternopil
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Lviv, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з постачання

from 08.2018 to 05.2019 (9 months)
ТОВ "Техно-Буд-Центр", Тернопіль (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Вивчення тааналіз цінової політики ринку сировини та комплектуючих . Пошук оптимально прийнятних постачальників. А також показників надійності кожного постачальника зокрема, контроль за дотриманням обіцяних термінів поставки , кредитування. Розробка та донесення до постачальників окремих штрафних санкцій. Контроль та доведення до відому про збитки які зв'язані з невиконанням раніше гарантованих термінів , об'ємів , резервів сировини , браків та не здійсненням поставки в обіцяний термін . Оптимізація виробничих процесів та зменьшення витрат . Ведення переговорів , організація процесу підбору оптимального постачальника комплектуючих. Закупка запчастин та супутніх матеріалів технічного забезпечення для ремонту устаткування , як на внутрішньому ринку , так і за кордоном .Договірна робота . Аудит закупок , та постачання , як централізованих типів , так і нецентралізованих. Ведення переговорів із закордонними постачальниками , торги та погодження вигідних умов для співпраці у даній галузі. Побудова структури підприємства. Контроль продуктивності , аудит ,оптимізація роботи та показників продуктивності. Оптимізація та розробка алгоритмів роботи та процесів обліку а також їх реалізація в обліковій програмі 1С.

Керівник відділу логістики та постачання.

from 05.2018 to 07.2018 (2 months)
"Разом Трейд", Тернополь (Виробництво та продаж вхідних дверей.)

Пошук оптимально прийнятних постачальників.Розробка та донесення до постачальників окремих штрафних санкцій. Контроль та доведення до відому про збитки які зв'язані з невиконанням раніше гарантованих термінів , об'ємів , резервів сировини , браків та не здійсненням поставки в обіцяний термін . Контроль та оптимізація роботи складу , процесів прийому та видачі матеріалів,навчання персоналу. Аудит ціноутворення одиниці продукції .Договірна робота . Аудит закупок , та логістики. Ведення переговорів із закордонними постачальниками , торги та погодження вигідних умов для співпраці у даній галузі. Побудова структури підприємства. Контроль продуктивності , аудит ,оптимізація роботи та показників продуктивності , відділів логістики , постачання та рекламацій . Оптимізація та розробка алгоритмів роботи та процесів обліку а також їх реалізація в обліковій програмі 1С.

Менеджер з постачання(+ технічне постачання)

from 09.2017 to 05.2018 (8 months)
Фабрика вікон "Галактика комфорту", Тернополь (Виробництво вікон та діврей)

Аналіз цінової політики ринку , закупка сировини та комплектуючих . Пошук оптимально прийнятних постачальників з точки зору логістично-транспортних процесів , доставки , територіального та цінових , та показників надійності та кожного постачальника зокрема, контроль за дотриманням обіцяних термінів поставки кожного з постачальників. Розробка та донесення до постачальників окремих штрафних санкцій. Контроль та доведення до відому про збитки які зв'язані з невиконанням раніше гарантованих термінів , об'ємів , резервів сировини , браків та не здійсненням поставки в обіцяний термін . Оптимізація виробничих процесів та зменьшення собівартості кожної одиниці продукції. Ведення переговорів , організація процесу підбору оптимального постачальника комплектуючих для всіх сегментів продукції (дешевий та дорогий сегмент ринку).Ведення облікової діяльності (взаєморозрахунки, договірна робота, звірки , аналіз оборотних показників для обговорення кращих умов закупки).Закупка запчастин та супутніх матеріалів технічного забезпечення для ремонту устаткування , як на внутрішньому ринку , так і за кордоном .Договірна робота . Ведення переговорів із закордонними постачальниками , торги та погодження вигідних умов для співпраці у даній галузі.

Керівник відділу постачання

from 05.2016 to 08.2017 (1 year 3 months)
Фабрика меблів "Елегант", Гусятин (Будівельна промисловість, деревообробка)

Аналіз цінової політики ринку , закупка сировини та комплектуючих . Пошук оптимально прийнятних постачальників з точки зору логістично-транспортних процесів , доставки , територіального та цінових показників . А також показників надійності кожного постачальника зокрема, контроль за дотриманням обіцяних термінів поставки , кредитування. Розробка та донесення до постачальників окремих штрафних санкцій. Контроль та доведення до відому про збитки які зв'язані з невиконанням раніше гарантованих термінів , об'ємів , резервів сировини , браків та не здійсненням поставки в обіцяний термін . Оптимізація виробничих процесів та зменьшення собівартості кожної одиниці продукції. Контроль та оптимізація роботи складу , процесів прийому та видачі матеріалів,навчання персоналу. Ведення переговорів , організація процесу підбору оптимального постачальника комплектуючих для всіх сегментів продукції (дешевий та дорогий сегмент ринку). Аудит ціноутворення одиниці продукції .Закупка запчастин та супутніх матеріалів технічного забезпечення для ремонту устаткування , як на внутрішньому ринку , так і за кордоном .Договірна робота . Аудит закупок , та постачання , як централізованих типів , так і нецентралізованих. Ведення переговорів із закордонними постачальниками , торги та погодження вигідних умов для співпраці у даній галузі. Побудова структури підприємства. Контроль продуктивності , аудит ,оптимізація роботи та показників продуктивності , відділів логістики , постачання та рекламацій . Оптимізація та розробка алгоритмів роботи та процесів обліку а також їх реалізація в обліковій програмі 1С.

Менеджер

from 03.2013 to 03.2016 (3 years)
ПП "Нерей АВТ", Ивано-Франковск (Електромонтаж, проектування , торгівля)

Закупка матеріалів, логістика , аналіз цінової політики ринку. аналіз ринку електроенергетики , електропостачання ,пошук клієнтів , консультація клієнтів , реалізація товарів , звітність , ведення документації , підготовка тендерної документіції . комплектація обєктів згідно кошторисної документації.

Експедитор

from 04.2012 to 11.2012 (7 months)
Домінік (Торгівля)

Контроль комплектування матеріальних цінностей , доставка , видача , отримання коштів від клієнтів .

Продавець

from 01.2011 to 09.2011 (8 months)
ТЦ"Арсен", (торгівля)

Продаж та викладка товару

Головний інженер ПЦО , Старший охоронець ГШР

from 01.2008 to 01.2011 (3 years)
ПП "Захист-С" (Охорона, безпека, оборона)

Контроль роботи операторів ПЦО , профілактика охоронних сигналізацій , монтаж та проектування систем.

Education

ПВНЗ "Галицька Академія"

Інженер радіоелектроніки та телекомунікацій, Івано-Франківськ
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 8 months)

Knowledge and skills

MS Office 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Спілкування , відповідальне та якістне виконання завданнь Організація виконання завданнь,технічної частини роботи ...

Language proficiencies

  • Russian — beginner
  • German — beginner

Additional information

При хорошій мотивації - прикладу максимум зусиль для процвітання саме вашої компанії.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: