Resume from April 26, 2024 PRO

Станіслав

Хімік-технолог, аналітик, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
49 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kherson, Kyiv, Lviv, Mykolaiv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідуючий сектором

from 09.2009 to 02.2022 (12 years 5 months)
НДЕКЦ, Херсон (Експертні дослідження лакофарбових покриттів та матеріалів різних препаратів (ліки, прекурсори, наркотичні засоби, психотропні речовини тощо))

Володію практичними навичками та маю тривалий досвід у роботі аналітичної дослідницької лабораторії.
Є офіційним судовим експертом з дослідження лакофарбових матеріалів та покриттів (вільно визначаю склад ЛКП та ЛКМ). Добре знаю теорію і маю практичний досвід при використанні наступних фізико-хімічних методів: якісні хімічні реакції, метод тонкошарової хроматографії, маю практичні навички при роботі на газовому та газо-рідинному хроматографі з ПІД і МС детектором, при кількісному визначенні речовин. зовнішнього стандарту Володію практичними навичками роботи на ІЧ-Фур'є поєднаного з мікроскопом, якісного визначення речовин.

Education

ХНТУ

Хіміко-технологічний, Херсон
Higher, from 1992 to 2001 (9 years)

Кандидат технічних наук, опублікував понад 12 наукових статей, маю 8 патентів на винахід, брав участь неодноразово у наукових конференціях. Був керівником підприємства "Інотекс" з 2003 року по 2009 рік є головним координатором його діяльності.

Knowledge and skills

MS Excel Користувач ПК MS Office Відмінний аналітик із використанням сучасного обладнання Газова хроматографія (FID) (МС), IK-Фурье, УФ, РФА

Language proficiencies

English — average

Additional information

Великий досвід у науково-дослідній діяльності пов'язаний із розробкою нових хімічних препаратів у галузі текстильної хімії. Також досвід роботи в експертній службі в дослідженні сильнодіючих лікарських препаратів, лакофарбових матеріалів та покриттів. Володію практичними навичками та маю тривалий досвід у роботі на сучасному інструментальному аналітичному устаткуванні (газова хроматографія, ІЧ-Фур'є). Добре знаю теорію та маю практичний досвід при використанні наступних фізико-хімічних методів: якісні хімічні реакції, метод тонкошарової хроматографії, маю практичні навички при роботі на газовому та газо-рідинному хроматографі з ПІД детектором, при кількісному визначенні речовин володію методом абсолютної , ІЧ-Фур'є (Термівський поєднаний із мікроскопом).

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: