Resume from April 26, 2024 PRO

Станіслав

Хімік-аналітик, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
49 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний експерт

from 09.2009 to 02.2022 (12 years 5 months)
НДЕКЦ, Херсон, Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Перевірка якісті проведених досліджень співробітниками відділу

Науковий співробітник

from 09.2001 to 05.2009 (7 years 8 months)
ХНТУ, НДЄКЦ, Херсон (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Розробка нових композиційних препаратів

Education

ХНТУ

Хіміко-технологічний, Херсон
Higher, from 1992 to 2001 (9 years)

Освіта:
1992р. - 1997р. Херсонський технічний університет, технологічний факультет. Отримано диплом про вищу освіту. Присвоєно кваліфікацію спеціаліста зі спеціальності - хімічної технології та обладнання оздоблювального виробництва.
1997р. - 1998р. Херсонський державний технічний університет закінчення магістратури, в результаті навчання присвоєно звання магістра за спеціальністю - хімічна технологія та обладнання оздоблювального виробництва.
1998р. - 2002р. Херсонський національний технічний університет, аспірантура, отримано диплом кандидата технічних наук за спеціальністю – технологія текстильних матеріалів, отримано диплом Ph.D. та присвоєно звання доктора філософії.
Досвід роботи:
1999р. – по 2009 р. Херсонський національний технічний університет. Науковий співробітник.

Knowledge and skills

MS Excel Користувач ПК MS Office Відмінний аналітик із використанням сучасного обладнання Газова хроматографія (FID) (МС), IK-Фурье, УФ, РФА

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Освіта:
1992р. - 1997р. Херсонський технічний університет, технологічний факультет Отримано диплом про вищу освіту. Присвоєно кваліфікацію спеціаліста зі спеціальності - хімічної технології та обладнання оздоблювального виробництва.
1997р. - 1998р. Херсонський державний технічний університет закінчив магістратуру, в результаті навчання присвоєно звання магістра за спеціальністю - хімічна технологія та обладнання оздоблювального виробництва.
1998р. - 2002р. Херсонський національний технічний університет, аспірантура, здобутий диплом кандидата технічних наук за спеціальністю – технологія текстильних матеріалів, здобутий диплом Ph.D. та присвоєно звання доктора філософії.
Досвід роботи:
1999р. – по 2009 р. Херсонський національний технічний університет. Науковий співробітник.
Основні обов'язки:
Розробка та впровадження нових прогресивних технологій для обробки текстильних матеріалів; оформлення технічної санітарно-гігієнічної документації, необхідної для організації виробництва. В результаті наукової трудової діяльності опублікував 6 наукових статей, у спеціалізованих журналах України та ближнього зарубіжжя, неодноразово брав участь у наукових конференціях та семінарах. Є автором понад 8 патентів на винаходи. Розробив ряд нових препаратів, які мають значну перевагу за якістю порівняно із зарубіжними аналогами та економічну доцільність. Більшість винаходів впроваджено у виробництво. Брав участь у розробці технології регенерації вторинного олова з відходів (ЕЖК та ГЖК) електролітичним способом. Розробляв технології отримання особливо чистого індію, галію та олова з технічних продуктів, методом електрорафінування та методом виборчого амальгамного розчинення металів використовуючи біполярні електроди.
2001р. -2006р. Організував підприємство "Інотекс", яким керував до 2009 року.
Діяльність підприємства:
Виробництво хімічних препаратів для текстильної промисловості (препарати для водовідштовхувальної обробки, пом'якшувачі ПАР тощо)
З 2009 р. по сьогодні працюю в Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі при УМВС України в Херсонській області на посаді старшого експерта у відділі спеціальних видів дослідження.
Основні обов'язки:
Є офіційним судовим експертом з дослідження лакофарбових матеріалів та покриттів (вільно визначаю склад ЛКП та ЛКМ).
Дослідження субстанцій з метою якісного визначення складу та кількісного визначення основних складових компонентів (наркотичні засоби, сильнодіючі лікарські препарати, психотропні речовини, прекурсори, ПММ та ін.). Маю великий практичний досвід роботи на газовому хроматографі з детекторами (ПІД, МС), освоїв методи кількісного визначення, використовуючи якісні хімічні реакції, тонкошарову хроматографію. Кількість діючих речовин можу визначати на газовому хроматографі за методом абсолютного калібрування, внутрішнього стандарту та абсолютної нормалізації. Є свідчення видані експертно-кваліфікаційною комісією МВС України на право проведення експертиз – лакофарбових матеріалів та покриттів, наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.
Додаткова інформація:
У галузі хімічних технологій можу вирішувати будь-яке поставлене завдання.
Вільно володію персональним комп'ютером як користувач (Office, Excel тощо).
Іноземна мова – англійська.
Маю права водія кат. «В», стаж водіння – 12 років.
Особисті якості:
Аналітичний склад розуму, працездатність, здатність до прогнозування, досягнення поставленої мети.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: