• File

Галина

Шеф-кухар

Age:
41 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

м. Дніпро
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Посада: Шеф-кухар

Професійні навички

• Розробка меню (традиційна, авторська, тематична

ГОНТАР кухня).
• Організація та управління роботою кухонної команди.
ГАЛИНА • Контроль якості продуктів і готових страв.
• Оптимізація витрат на продукти та управління
ВІКТОРІВНА складськими запасами.
• Робота з постачальниками (підбір, переговори,
Маю понад 15 років досвіду в
замовлення).
ресторанній індустрії. Фахівець з
української, європейської та
• Навчання та наставництво персоналу.
авторської кухні. Професіонал в • Дотримання санітарно-гігієнічних норм та стандартів
організації роботи кухні, розробці HACCP.
меню та контролі якості страв. • Робота з професійним кухонним обладнанням
Прагну створювати гастрономічні (перелічити конкретні типи).
шедеври та підвищувати рівень
• Створення нових рецептур та страв для підвищення
задоволення гостей.
привабливості закладу.
• Розробка авторського меню та оновлення існуючого.
• Організація роботи команди кухарів (до 35 осіб).
Актуальний досвід • Контроль якості та презентації страв.
• Підготовка банкетних заходів (до 300 гостей).
Су-шеф • Співпраця з постачальниками для забезпечення
[ТОВ Логос ресторан «Бартоломео
м Дніпро]
якості та своєчасної доставки продуктів.
[Період роботи: 2010 – 2022] • Введення стандартів кухонної роботи та контроль їх
Су-шеф дотримання.
[Пивний простір «МОВА»], [м • оптимізувавши закупівлі.
Дніпро]
[Період роботи: 2023 – 2024]

Шеф-кухар
[Пивний простір «МОВА»], [м
Дніпро]
[Період роботи: 2024 – 2025]

Освіта Досягнення

м. Миколаїв МПСЛ кухар 5 -го • Успішне проведення банкетів та тематичних
розряду , [Рік закінчення 2004 р]
(курси, спеціаліст по розробці та вечорів, що збільшило прибуток закладу на 25%.
впроваджені системи HASSP)
• Запровадження нової лінійки страв, яка підвищила
відвідуваність ресторану на 35%.
• Навчання команди кухарів, що скоротило плинність
кадрів у закладі .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: