Resume from April 30, 2024 PRO

Олег

Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бренд-шеф, Шеф консалтингу

from 11.2022 to now (1 year 6 months)
Hotel Zimnik, Lipowa, Poland (Готельно-ресторанний бізнес)

Консалтинг та брендинг 4* готелю та ресторану. Навчання персоналу кухні, залу та менеджерів. Побудова з 0 всієї касової системи.

Шеф-кухар, Партнер

from 03.2021 to 10.2022 (1 year 7 months)
Villa Seebach, Больтенхаген (Готельно-ресторанний бізнес)

Реновація та запуск нового проєкту в Німеччині.
Відтворення, переосмислення та втілення в життя багатовікову історію. Навчання персоналу всіх відділів готелю

Шеф-кухар, викладач, консультант

from 11.2018 to 03.2021 (2 years 4 months)
Кулінарна школа Євгена Чернухи, Київ (Освіта, наука)

Професійне навчання кухарів, згідно двох міжнародних сертифікацій IACP(Євросоюз) и ACF(США). Консалтингові і кейтерингові послуги

Шеф-консультант

from 10.2017 to 10.2018 (1 year)
I am the, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття нових ресторанів, розробка концепциії та меню, проробка нових страв, створення калькуляційних та технологічних карт, навчання та контроль персоналу.

Су-шеф

from 07.2017 to 10.2017 (3 months)
Прага, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Не повна зайнятість, тимчасова допомога в организації роботи кухні та редагування меню.

Шеф-кухар

from 04.2017 to 07.2017 (3 months)
Online Academy by Hector Bravo, Київ (Освіта, наука)

Запуск кулінарної онлайн академії. Навчання та консультація студентів, перевірка домашніх завдань, тестів.

Шеф-кухар

from 05.2016 to 05.2017 (1 year)
Ресторан "Мама Гая", "Tolstiy&Tonkiy", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нового меню, в тому числі: сезонного, тематичного та банкетного. Вдосконалення вже існуючих страв. Допомога
у відкритті ресторана преміум класа "Tolstiy&Tonkiy", та беспосередня участь в його работі.
Контроль:
1. Якість одержувпних продуктів;
2. Видаваних страв;
3. Списання сировини;
4. Праці кухарів.
Проведення інвентаризації, складання робочого графіка персоналу, пошук нових постачальників та робота з вже існуючими. Вдосконалив и активно використовував свої знання в різноманітних кухнях світу.

Шеф-кухар

from 03.2014 to 05.2016 (2 years 2 months)
Какао-Блюз, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи кухні, управління персоналом у к-ті 20-ти осіб. Розробка і впровадження нових страв(авторських, національних, сезонних, вегетаріанських, дитячих. Основне меню в цілому). Проведення інвентаризації. Контроль закупівлі та списання сировини. Пряме спілкування з гостями ресторану. Проведення кулінарних майстер-класів. Навчання персоналу. Набув ще більше досвіду в: італійьскій, французькій кухнях та європейській в цілому, управлінні персоналом, технологічної документації, презентації та подачі страв.

Шеф-кухар

from 06.2013 to 03.2014 (9 months)
Пан - Тай, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль: роботи кухні, закупівлі товарів, зберігання сировини, дотримання технологічних процесів. Впровадження нового меню. Набір та управління персоналом. Вдосконалисвої знання в японській, тайській та китайскій кухнях.

Кухар горячого цеху, ст. зміни

from 06.2012 to 06.2013 (1 year)
ГРК "Чабани", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно тех.картам, дотримання часу приготування та відповідного вигляду страв, контроль чистоти кухні, контроль закупівлі, а також товарного сусідства та переобліків. Отримав ще більше досвіду та нових знань в європейській, италійській и азіатській кухнях.

Сушист, ст. зміни

from 03.2010 to 05.2012 (2 years 2 months)
р-н "Хрущевка", Прилуки (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював мангальщиком, гарячником, холодником та сушистом, в результаті став старшим зміни.

Кухар (гарячник, мангальщик)

from 06.2009 to 01.2010 (7 months)
р-н "Александрія", Прилуки (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих мясных, рибних та овочевих страв на вуглях. Також приготування гарячих страв (супи, закуски, гарніри, м'ясо та риба).

Education

Інститут підготовки кадрів

Кухар, Київ
Specialized secondary, from 2019 to 2019 (меньше 1 года)

Європейській Університет

Комп'ютерні науки, Чернігів
Higher, from 2005 to 2010 (5 years)

Additional education and certificates

Creative Chef Summit

2016 2018 2019

Knowledge and skills

Запуск нових брендів Європейська кухня Азійська кухня Французька кухня Італійська кухня Польська кухня Управлінські навички Управління персоналом Організованість Здатність до навчання

Language proficiencies

  • English — average
  • German — average
  • Polish — beginner

Additional information

Запуск нових проєктів з нуля, і відновленням вже існуючих. Ресторанний, кулінарний та технологічний консалтинг. Комунікабельність, порядність, відповідальність, звітність, вміння працювати в команді, досвід роботи на стаціонарній та відкритій кухнях(процеси: холодний, гарячий, суші, піца, кондитерка, гриль, мангал, хоспер), кейтеринг, фуршети, обслуговування гостей в к-ті 500-1000 осіб. Стресостійкість, здатний приймати рішення у критичних та не стандартних ситуаціях. Досвід роботи особистим кухарем в VIP-сім'ях.

Телефон для контакту: [open contact info](look above in the "contact info" section) або вайбер і телеграм: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: