- File
Максим
Шеф-кухар
- Age:
- 28 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/13879354/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
процесів, розробка меню, запуск закладів.
Досвід роботи у місті Харкові:
Фаст фуд “ FreshLine ”
З 03.04.2016 по 02.10.2017 працював в компанії FreshLine на виробництві. Був на посаді
пекар, виконував весь цикл випікання хліба, а саме: заміс, формування, розкочування,
вистоювання тіста, випічка, шокове заморожування хліба та подальше відправлення
виробів в заклади.Контролював залишки сировини, вів облік та переоблік, замовляв
сировину на виробництво.
Ресторан “ ГдеБургер ”
З 09.10.2017 по 05.10.2018 працював кухарем та в подальшому Су Шефом в ресторані
американської кухні ‘ГдеБургер”. Виконував обов’язки, а саме: перевірка та робота по чек
листу та лайн чеку лінійних кухарів, організація роботи та графіки виходу на зміну кухарів,
робота з постачальниками, замовлення та прийом товару, складання переобліку кухні.
Ресторан “ Nikas Restaurant ”
Стріляний Максим Ігорович З 12.10.2018 по 21.07.2021 працював кухарем універсалом в преміум ресторані Італійської та
Паназіатської кухні “ Nikas restaurant” під керівництвом Бренд Шефа Фабіо Наказато.
Опановував процеси,а саме Італійської кухні, Паназіатської кухні, працював на піці, та на
японському Робата грилі. Робота з єкзотичними продуктами та сучасними техніками
Особисті навички : приготування страв. Виконував обовʼязки , а саме прийом та складання товару згідно з
Ємоційна стійкість ротацією по FIFO, робота по калькуляційним картам із знанням технологій приготування
Відповідальність став, виконував переоблік та списання псування продуктів, приймав участь у розробці та
Комунікабельність впровадженні страв у меню як в основне так і сезонне, приймав участь у кейтерингу , та
виїздив на бенкети.
Пунктуальність та старанність
Досвід роботи у місті Київ :
Організаційні навички та вміння
Ресторан “ Щастя на Русанівці ”
працювати в команді З 02.08.21 по 11.11.2021 працював Шеф кухарем в ресторані сучасної Української кухні
Вміння орієнтуватися та приймати “Щастя на Русанівці ” та Фаст фуду азійського напрямку “ NaBegy ”. Ребрендинг кухні.
рішення у нестандартних Обов’язки та досягнення ,а саме підбір та навчання персоналу кухні, планування роботи
ситуаціях кухні та складання графіку виходу на зміну кухарів, оптимізація , діджиталізація та
Впевненість та цілеспрямованість налаштування роботи кухні, ведення переобліку та виправлення помилок, введення нових
постачальників та оптимізація закупки та бюджету закупівлі товару, контроль залишків та
Креативність та жага до нового
моніторинг ціноутворювань , впровадження оновлень до основного меню ,та впровадження
сезонного меню, контроль витрат кухні , контроль фудкосту кухні, контроль товарообігу та
Професійні навички : нарахування заробітної плати кухарів , складання технологічних та калькуляційних карт.
Знання правил ротації та Ресторан “ Fenix ”
зберігання продуктів З 20.11.2021 по 24.02.2022 працював в преміум ресторані “Fenix Italy” кухарем універсалом
під керівництвом Стефано Антоніоллі. Знання та навички які набув, а саме єлементи
Навички в приготуванні
молекулярної кухні та оптимізація виробництва, робота з поглибленням в Італійську кухню,
різноманітних страв робота з єкзотичними продуктами та сучасними техніками приготування страв. Виконував
Вміння працювати з кухонним обов’язки,а саме робота з калькуляційними картами із знанням технологічних процессів
обладнанням та підтримувати його приготування страв, організація та робота процессів кухні, зберігання та ротація продуктів
виробрничий стан згідно з FIFO, зберігання та обробка продуктів сучасними методами, участь у переобліках.
Замовлення, прийом товару, та Кав'ярня “ Grain ”
робота з постачальниками З 14.04.2022 по 27.08.2022 працював Шеф кухарем в кав'ярні “ Grain ”. Обов’язки та
досягнення ,а саме налаштування роботи закладу, впровадження меню, контроль і звіт
Оптимізація роботи процессів кухні
роботи кухні, складання технологічних та калькуляційних карт, введення постачальників
Розробка страв, складання та оптимізація витрат бюджету на замовлення товару, контроль якості прийому та
технологічних та калькуляційних зберігання товару згідно FIFO, підбір та навчання персоналу. Контроль витрат кухні ,
карт контроль фудкосту кухні , контроль товарообігу та моніторинг ціноутворювань .
Робота з переобліками та Ресторан “ Villa Riviera ”
інвенторизацією, ведення звітності З 01.09.2022 по 24.07.2023 працював Су Шефом в преміум ресторані “Villa Riviera”
виконуючи обов’язки технічного Шефа ,а саме робота з постачальниками та товарознавцем ,
зі списання
складання переобліку та інвентаризації кухні, підбір та навчання персоналу кухні,
Вміння підбирати персонал,
оптимізація і планування роботи кухні, впровадження та оновлення основного меню та
розподіляти та координувати його сезонного меню, впровадження сучасних технологій приготування страв, контроль списання,
роботу та зберігання продуктів.
Запуск закладів з 0 , розробка Ресторан “ Італійська Редакція ”
концепту, планування та З 06.10.2023 по 17.07.2024 працював Су Шефом в компаніі “FLG” в ресторані “Італійська
устаткування кухні редакція” виконував обов’язки, а саме підбір та навчання персоналу кухні, складання
списку закупки товару , оптимізація закупки товару,контроль залишків та моніторинг
ціноутворювань, оптимізація і діджиталізація роботи кухні, складання графіків виходу
Контактний номер : персоналу кухні на зміну, впровадження оновлення до основного меню та сезонного,
контроль витрат кухні,контроль фудкосту кухні, робота з технологом, контроль товарообігу
[
та нарахувань заробітної плати кухарів, робота по стандартам системи НАССР.
Email: Ресторан “ No Name ”
[
Місто Київ закладу, авторського меню з акцентом на локальність , з шоу подачами та вау ефектом,
розробка сезонних пропозицій та спецпропозицій . Планування технологічних процесів
кухні, підбір та закупівля обладнання та інвентаря . Розробка та реалізація створення
індивідуального посуду з деревини та мармуру. Створення техкарт , калькуляцій , внесення
в систему обліку кухні . Пошук , підбір і навчання персоналу кухні , створення графіків ,
планування та організація роботи кухні , пошук та введення постачальників, побудова
логістики з постачальниками , контроль закупівель , оптимізація та діджитилізація роботи
кухні , контроль фудкосту , інвентаризації , списання . Взаємодія з технологом , робота в
залі , зворотній звʼязок від гостей , нарахування зароботної плати та планування витрат
кухні .
Similar candidates
-
Бренд-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар
80000 UAH, Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv -
Су-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Kyiv -
Шеф-повар
50000 UAH, Kyiv, Zaporizhzhia , more 2 cities