Resume from April 27, 2024 PRO

Михайло

Шеф-кухар, 43 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
24 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Bukovel, Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv, Ternopil, Yaremche, Zymna Voda

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар

from 07.2023 to 03.2024 (8 months)
Premium hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

•Повне оновлення меню/сезонне меню,напрямки(Азія,Італія ,Франція,Закарпатська і єворопейська кухня.
•Організація роботи кухні
•Контроль якості/робота на видачі страв
•Закупка продукції
•Написання тех карти з 0
•Ведення обліку
•Пошук працівників
•розробка суші і піци

Шеф кухар

from 02.2023 to 07.2023 (5 months)
Сицилійський дворик, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка ,і оновлення меню. Італія,Франція,Азія
Робота з exel,poster.
Робота і знання всіх процесів.
Організація роботи.
Робота з постачальниками .
Написання графіка.
Проведення переобліку.
Контроль якості,видачі.
Написання тех карт.
Пошук персонала.

Кухар

from 01.2023 to 04.2023 (3 months)
emelly resort, Винники (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота в ресторані преміум класу

Помічник шеф кухаря,Кухар універсал/старший зміни-нічна змінаа

from 04.2022 to 02.2023 (10 months)
Best western plus, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

•Робота в ресторані преміум класу.
•Контроль якості продуктів, видачі страв
•Проведення інвентаризацій,
•пошук постачальників•
приготування страв згідно тех карт, написання їх,
дотримання правил гігієни ,та санітарії,термін та зберігання продуктів

Помічник шеф кухаря,Кухар універсал(бургермен,сушист,вокер

from 02.2021 to 02.2022 (1 year)
The Roastery by Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал,приготування бургерів в хоспері,страв японської кухні(супи,лапша,засуски,ролли)
Робота з :
Воком
Грилем
Хоспером
Досягнення:карєрне зростання до кухаря універсала,частково,кухаря видачі

Су-шеф

from 01.2019 to 02.2021 (2 years 1 month)
Celentano Ristorante, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освоєння всіх процесів
Підвищення кваліфікації до посади су-шефа
Корекція тех карт .
Проведення переобліку.
Робота з постачальниками.
Пошук персонала
Знання всіх процесів і робота на них,холодний гарячий,піца

Сушист

from 06.2018 to 10.2018 (4 months)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та контроль якості продукції.
Старший сушист
Приготування ролів,і страв азійської кухні

Education

Львівський Державний Коледж Харчової та Переробної Продукції Національного Університету Харчових Технологій

Молодший спеціаліст, технолог, Львів
Unfinished higher, from 2019 to 2021 (2 years)

Львівський Професійний Коледж Готельно-туристичного та Ресторанного сервісу

Львов
Secondary, from 2017 to 2019 (1 year 5 months)

Освіта кухаря

Knowledge and skills

Досвід в розробках страв і складання меню Досвід по роботі в ресторанах преміум класу Робота на посаді су-шефа,проведення інвентаризації,робота з пост

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: