Resume from December 7, 2020

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/1419913

Юрист, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City:
Poltava

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме
Голуба Сергія Олександровича

Анкетні дані

Дата народження: 20 жовтня 1985 року.
Громадянство: громадянин України.
Сімейний стан: неодружений.
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Електронна адреса: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:

У 2014 році проходив підвищення кваліфікації у Головному управлінні юстиції у Полтавській області.
2004-2009 роки – факультет підготовки кадрів для Пенсійного фонду України (№10) Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого. За період навчання був старостою групи. У 2009 році отримав диплом магістра.
З вересня 2003 року по червень 2004 року навчався у Харківському університеті Повітряних Сил імені І.М. Кожедуба.
У 2003 році закінчив Решетилівську гімназію ім. І.Л. Олійника.

Досвід роботи:

У січні 2017 року призначений на посаду прокурора місцевої прокуратури.
З січня 2013 року головний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.
З липня 2009 року по січень 2013 року працював головним спеціалісто відділу контролю за правильністю призначення та перерахунку пенсій управління з координації та контролю за виплатою пенсій Головного управління Пенсійного фонду України у Полтавській області.
Під час навчання у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого проходив практику в органах прокуратури і суду.
В органах прокуратури проходив стажування. Під час стажування брав участь в оформленні та систематизації матеріалів кримінальних справ, ознайомився з оформленням та складав проекти актів прокурорського реагування та інших процесуальних документів, навчився перевіряти заяви та скарги громадян, брав участь у підготовці проектів відповідей на них, брав участь у підготовці виступу прокурора у суді.

Наукова діяльність:

За час навчання у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого брав участь у засіданнях наукових гуртків, круглих столів та студентських наукових конференціях за результатами участі в яких маю публікації.
У травні 2008 році брав участь у міжнародній студентській науковій конференції «Конституційні читання» присвяченої пам’яті академіка Ю.М. Тодики, що проводилася на базі кафедри конституційного права України Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого та інших науково-практичних конференціях.

Додаткова інформація:

Володію українською, російською – вільно, англійською – читаю і перекладаю зі словником; вільний користувач ПК, знання програм , MS Office, Internet, Excel та інші.

Ділові риси: відповідальний, цілеспрямований, ввічливий, працьовитий, старанний.

Similar candidates

Юрисконсульт, адвокат
15000 UAH, Poltava, Remote

Юрист
30000 UAH, Poltava, Chernihiv

Юрисконсульт
Poltava, Remote

Фахівець з безпеки, юрист
Poltava, Kharkiv, Kremenchuk

Юрист в с/г підприємство (земельний напрям)
20000 UAH, Poltava, Zhytomyr , more 6 cities

Юрист
Poltava, Dnipro, Kyiv

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: