Владислав

Шеф-кухар

Considering positions: Шеф-кухар, Керівник із закупівель, Водій, Продавець-консультант, Підсобний робітник, Керівник мережі АЗК
Employment type: full-time
Age: 37 years
City: Kyiv
Considering positions:
Шеф-кухар, Керівник із закупівель, Водій, Продавець-консультант, Підсобний робітник, Керівник мережі АЗК
Employment type:
full-time
Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар Викладач

from 06.2023 to now (2 years 7 months)
Кулінарна школа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Викладач кулінарної школи. Проведення більш ніж 50 різноманітніх майстер-класів, різних кухонь та технік приготування.

Шеф-кухар

from 08.2022 to 02.2023 (7 months)
Міністерство шаурми, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з 0. Налаштування та запуск усіх робочих процесів. Пошук налагодження роботи постачальників. Відкриття другого закладу з 0, планування та проектування кухні. Складання списків обладнання та інвентарю. Навчання нового персоналу.

Шеф-кухар

from 05.2021 to 05.2022 (1 year)
ресторан Новенький, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та управління роботою кухні:

Навчання та ефективна організація роботи наявного персоналу кухні.

Контроль усіх виробничих процесів і заготовок, постановка завдань на зміну.

Контроль подачі готових страв відповідно до технологічних карт, таймінгу та стандартів ресторану.

Розробка меню згідно з концепцією закладу.

Підбір, навчання та контроль роботи команди кухарів.

Координація та оптимізація всіх процесів на кухні для досягнення високої якості та ефективності роботи.

Кухар

from 09.2020 to 05.2021 (9 months)
Ресторан Істмен, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Заготівельник на мережі Fl-G

Мясник

from 09.2018 to 09.2020 (2 years)
Health & Food, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Мясник заготівельник. Виготовлення н/ф.

Мясник

from 01.2017 to 08.2018 (1 year 8 months)
Стейк Хаус Гудман, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Мясник заготівельник. Розбір відрубів, формування н/ф.

Шеф-повар

from 07.2016 to 01.2017 (7 months)
FILETTO, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання та організація роботи наявного персоналу кухні.

Контроль усіх виробничих процесів і заготовок, постановка завдань на зміну.

Контроль видачі готової продукції відповідно до технологічних карт і таймінгу, дотримання стандартів ресторану.

Розробка меню відповідно до концепції ресторану.

Підбір, навчання та контроль роботи команди кухарів.

Координація та оптимізація всіх процесів кухні.

Фрилансер

from 04.2016 to 06.2016 (3 months)
YES кейтеринг, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв та закусок для виїзних заходів різного направлення. Від 20 до 1000 людей.

Кухар

from 01.2016 to 05.2016 (5 months)
Ресторан БАО, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на відкриті закладу, налагодження та адаптація робочих процесів.

Су-шеф

from 09.2015 to 06.2016 (10 months)
Гастро-кафе Kitchen, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у розробці та доопрацюванні меню, сезонних і спеціальних пропозицій.

Приготування страв відповідно до технологічних та санітарних стандартів.

Розробка технологічних карт, їх постійний контроль та актуалізація у разі необхідності (спільно з бухгалтерією).

Контроль собівартості страв і дотримання норм списання.

Проведення інвентаризацій, облік товарних залишків.

Підтримання чистоти та порядку на кухні й у всіх пов’язаних виробничих приміщеннях.

Планування закупівель, участь у закупівлях і взаємодія з постачальниками за потреби.

Легионер

from 08.2013 to 09.2015 (2 years 2 months)
Ресторан Lucca, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

заготівля п\ф, підготовка кухні до роботи, заявки на закупівлю продуктів, прийом та контроль якості товарів, допомога в процесі приготування та віддачі страв на всіх процесах (Горячка, холодний цех, піца, паста равіолі, кондитерка) складання бланка переобліку. Маркування та контроль продукції.
http://www.lucca.com.ua/

Повар горячего цеха

from 12.2012 to 07.2013 (8 months)
Соломенская Броварня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на гарячому процесі, приготування страв згідно ТК.

Кондитер

from 09.2012 to 12.2012 (4 months)
Банка, фан-бар, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та віддача кондитерських виробів (пироги, капкейки, панкейки, чізкейки)

Су-шеф

from 05.2011 to 04.2012 (1 year)
Ресторан КИЙ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно з технологічними картами. Організація робочого процесу. Допомога в приготуванні. Заготовка напівфабрикатів. Складання закупівлі. Контроль якості продуктів та страв, що відпускаються.
Дотримання санітарних норм.

Кухар-універсал

from 02.2010 to 05.2010 (4 months)
Ресторан Lun Van, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Підготовка заготовок (нарізка, маринування, варіння бульйонів)
• Контроль свіжості, ротація продуктів
• Раціональне використання сировини, мінімізація списань
• Чітке дотримання технологічних карт
• Контроль чистоти робочого місця та обладнання
• Передача зміни, комунікація щодо стоп-листів
• Участь в інвентаризаціях
• Приймання та перевірка поставок
• Дотримання внутрішніх правил ресторану

Education

Колледж ресторанного хозяйства НУХТ (Киев)

Кухар, Київ
Specialized secondary, from 2009 to 2010 (1 year)

Кухар 4 розряду

Knowledge and skills

  • Старанність
  • Водійські права кат. B
  • Здатність до навчання
  • Відповідальність
  • Комунікабельність
  • Адаптивність
  • Стресостійкість
  • Неконфліктність

Additional information

Професійний шеф-кухар із сильним практичним досвідом, фіналіст телевізійного проєкту «МастерШеф. Професіонали» (3 сезон) та учасник «МастерШеф: Битва сезонів» (топ-7 найкращих учасників усіх сезонів).
Маю досвід роботи в умовах високого тиску, жорстких дедлайнів та публічної відповідальності. Вмію швидко адаптуватися, приймати рішення та брати на себе лідерство в команді.

Цілеспрямований, системний і орієнтований на результат. Легко знаходжу спільну мову з людьми, маю досвід публічних виступів, зйомок, майстер-класів та роботи з аудиторією. Постійно розвиваю професійні навички та відкритий до нових сфер і викликів.


---

Ключові досягнення

Фіналіст «МастерШеф. Професіонали» (3 сезон)

Учасник «МастерШеф: Битва сезонів» (топ-7)

Досвід роботи в телевізійному форматі та під камерами

Участь у кулінарних майстер-класах та публічних заходах

Впізнаваність як публічної особи та експерта у сфері гастрономії.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: