• File

Олег

Шеф-кухар

Age:
39 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Олег Качан

Бренд-Шеф/Шеф-Кухар

Івано-Франківськ, Україна
[open contact info](look above in the "contact info" section)[open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта
Середня спеціальна , Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу
2001 - 2005
Технолог харчової промисловості
Соцмережі
Навички
Управління мережею закладів

Розробка меню

Шеф-Кухар

Навчання персоналу
Хобі та інтереси
Велоспорт

Фільми жахів

Саморозвиток

Відеоігри

Шотландський віскі :)
Мови
Англійська
◉◉◉◉◎◎◎◎◎◎
Українська
◉◉◉◉◉◉◉◉◎◎

Про себе
Привіт! Я фанат своєї справи, більше 17 років віддаю себе улюбленій роботі якою живу. Маю великий досвід у приготуванні та розробці страв будь якої складності, від традиційних, до европейських та японських. Завжди слідкую за сучасними трендами гастрономії, при цьому залишаюсь вірним своєму стилю

Досвід роботи
Кухар гарячого процесу, Заклад швидкого харчування "Два гуся"
2005 - 2006
● виготовлені напів-фабрикатів з м'ясної сировини
● виготовлені напів-фабрикатів з риби
● виготовлені готових страв для лінії видачі

Суші-майстер, Заклад японської кухні "Суші студія"
2006 - 2010
● виготовлені суші, ролів, сашимі та ін.
● приготування гарячих страв і салатів
● контроль за якістю страв
● навчання та контроль працівників

Кухар холодного процесу (додаткова робота), Заклад європейської кухні лаунж-бар "Вальяж"
2009 - 2010
● приготування салатів та холодних закусок

Кухар-пекар (додаткова робота), Арт-кафе "Гармидер"
2009 - 2010
● виготовлення хлібобулочних виробів
● приготування бургерів та сендвічів

Шеф-кухар, Ресторан "Фран.ко"
2010 - 2012
● управління усіма процесами кухні
● контроль за якістю страв
● контроль та управління працівників кухні
● оновлення меню
● робота з технологічними картами
● облік/інвентеризація кухні
● робота з бухгалтерією

Шеф-кухар, Мясний клуб "Рондель"
2012 - 2015
● управління усіма процесами кухні
● контроль за якістю страв
● контроль та управління працівників кухні
● оновлення меню
● робота з технологічними картами
● облік/інвентеризація кухні
● робота з бухгалтерією

Консалтингові послуги (додаткова робота), Мережа закладів "Будьмо"
2012 - 2020
● розробка та впровадження нових страв
● оновлення існуючих страв
● навчання персоналу
● аналіз проблем та їх вирішення
● налагодження контактів з постачальниками
● робота з банкетним меню

Бренд-Шеф, Мережа закладів "П'ятниця груп"
2015 - 2021
● управління кухнями у мережі закладів
● контроль за якістю страв
● контроль та управління усіх працівників кухні
● навчання персоналу
● розробка та оновлення меню
● робота з технологічними картами
● облік/інвентеризація кухні
● робота з бухгалтерією

Консалтингові послуги (додаткова робота), Ресторанно-розважальний комплекс "Merry Land"
2016 - 2021
● розробка та впровадження нових страв
● оновлення існуючих страв
● навчання персоналу
● аналіз проблем та їх вирішення
● налагодження контактів з постачальниками
● робота з банкетним меню

Шеф-кухар, Ресторан "Green Bar & Resto"
2021 - 2022
● управління усіма процесами кухні
● контроль за якістю страв
● контроль та управління усіх працівників кухні
● оновлення меню
● робота з технологічними картами
● облік/інвентеризація кухні
● робота з бухгалтерією
Проектна робота/консалтингові послуги
Паб "Bavaria" /Лаундж бар "Oushen bar" /Кава випічка і сніданки "Breggfast" /Сімейна ресторація "Прянощі" /Сніданки олл дей "Misto.kava"
2022 - 2025 +
● розробка та впровадження нових страв
● оновлення існуючих страв
● навчання персоналу
● аналіз проблем та їх вирішення
● налагодження контактів з постачальниками

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: