Resume from April 26, 2024 PRO

Віталій

Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Lviv, Remote, Ternopil, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Засновник компанії

from 12.2023 to now (5 months)
KavalOk, Львів (Роздрібна торгівля)

Виробництво крафтової копченої та сировʼяленої продукції

Бренд-шеф

from 06.2023 to 12.2023 (6 months)
Horoshi Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

from 03.2023 to 06.2023 (3 months)
Ma Pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

from 04.2022 to 04.2023 (1 year)
Gazda Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Перезапуск ресторана Медівня часткове оновлення меню та окремих страв інших закладів мережі.
Підбір та навчання команди.
Розробка меню, окремих страв та калькуляційних карт з урахуванням рентабельності. Контроль роботи кухні. Робота з 1с. Контроль якості та цін на сировину. Розробка та впровадження напоїв.

Шеф-кухар(Бренд-шеф)

from 07.2020 to 01.2022 (1 year 6 months)
Воєводино Резорт, Тур'я-пасіка (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану та запуск кухні з нуля.Управління трьома ресторанами та сніданками(шведська лінія),страви дня,спец.пропозиції від Шефа.
Розробка меню,навчання кухарів,робота на процесах,видача страв.Контроль технології приготування страв.Контроль чистоти на кухнях.Контроль закупок та замовлення товару і т.д.

Шеф-кухар

from 09.2019 to 04.2020 (7 months)
ГК "Плай" ресторан "Карпатська ружа", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота

Шеф-кухар

from 09.2018 to 08.2019 (11 months)
Городок, Мигово (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кухні та ресторану з нуля

Шеф-повар

from 03.2017 to 03.2018 (1 year)
Юшка Шніцель Бар, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск с 0

Бренд-шеф

from 05.2016 to now (8 years)
Проектна робота, Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота!Розробка меню та його впровадження.Підбір кухарів і навчання.Підбір та закупка обладнання,інвентарю,складання технологічних карт.

Шеф-повар

from 10.2015 to 06.2016 (8 months)
"Євроготель", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Разроботка меню,обучение персонала

Су-шеф/шеф-пиццайоло

from 05.2013 to 10.2015 (2 years 5 months)
Городское кафе #1, Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 09.2012 to 06.2013 (9 months)
ГК "Maliby", Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 01.2012 to 12.2012 (11 months)
ФК "Таврия", Симферополь (Краса, фітнес, спорт)

Education

СВПУСОиС

Повар/кондитер, Симферополь
Specialized secondary, from 2005 to 2008 (2 years 9 months)

Knowledge and skills

Розробка меню,окремих страв,навчання персоналу,майстер-класи

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Розробка меню, майстер-класи, ребрендинг проекту, відкриття з "нуля", навчання кухарів і підвищення їх професійної кваліфікації.

Позитивно налаштований на роботу, люблю свою професію, постійно готовий дізнаватися нове і передавати знання іншим.

Креативний, наполегливий, амбітний, позитивний.
Знання кухонь світу: Українська / Чорноморська, Італійська, Французька, Іспанська, Грузинська, Японська, Південно-американська, Грецька

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: