Resume from August 5, 2023

Любомир

Піцейоло, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
31 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Bolekhiv, Bukovel, Dolyna, Ivano-Frankivsk, Kalush, Morshyn, Remote, Rozhniativ, Sniatyn

Contact information

The job seeker has entered a phone number and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Викладач

from 11.2021 to now (2 years 5 months)
El Chef, Ивано-Франковск (Харчова промисловість)

Викладаю професійні курси піцейол для новачків,власників піцерій та тих хто хоче відкрити свій заклад!

Шеф

from 05.2021 to now (2 years 11 months)
black_sushi_and_pizza, Ивано-Франковск (Транспорт, логістика)

Написання авторського меню, запуск та організація роботи закладу !

Старший піцейоло

from 07.2019 to 05.2021 (1 year 10 months)
Pronto Pizza, Ивано-Франковск (Харчова промисловість)

Контроль та організація роботи кухні,контроль чистоти робочого місця,та контроль справності обладнання! Проведення ревізій, її введення та аналіз. Прийом товару,контроль закупки та контроль якості продуктів. Організація зборів та проведення навчання персоналу. Написання графіку та контроль дотримання мастер графіку працівниками! Написання тех.карт оновлення меню! Робота з постачальниками,контроль низького фуд косту страв!
Старший піцейоло мережі

Кухар гарячого процесу

from 02.2018 to 06.2018 (4 months)
Passage Gartenberg, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Технолог піци

from 07.2016 to 10.2016 (3 months)
Lia Strada, Польща (Харчова промисловість)

Перезапуск закладу,оновлення меню та технології приготування!
Контроль та ведення закладу!

Кухар універсал

from 07.2016 to 07.2016 (less than a month)
Світовий День молоді, Краків Польща (Харчова промисловість)

Приготування комплексних обіді!Світовий День Молоді 2016 міжнародний католицький з'їзд молоді відбувся 26-31 липня в Кракові (Польща). Його проведення було запропоновано папою Франциском

Шеф повар

from 02.2015 to 07.2015 (5 months)
Фортеця, Моршин (Харчова промисловість)

Організація по запуску кафе, написання меню та сподальшим веденням закладу на посаді шеф кухаря

Піцейоло

from 02.2014 to 02.2015 (1 year)
Stodola Pub, Долина (Харчова промисловість)

Education

НЛТУУ

Спг
Higher, from 2012 to 2014 (2 years)

Knowledge and skills

Водійські права кат. B iiko

Language proficiencies

Polish — average

Additional information

Бренд-ШЕФ для вашого закладу

☝️Бренд-шеф – особа закладу, яка відповідає за бренд, якість розробки концепції. Бренд-шеф аналізує наявні ресторани, виходячи з чого формує унікальне, відмінне від інших місць меню, створює авторські подачі, тим самим формуючи імідж закладу та особливу атмосферу.

- визначення концепції закладу за рахунок аналізу існуючих схожих
- планування кухні
- Оптимізація приміщення кухні
-оптимізація витрат під час відкриття нового закладу
- створення меню (основного/сезонного + постійне оновлення)
- Допомога в наборі персоналу
- Навчання кухарів
- Проведення майстер-класів для штату
- Контроль над продуктами
- Створення стандартів подачі
Позиція бренд-шефа створена для того, щоб створити справді унікальну ресторанну пропозицію.
📝Розроблю ексклюзивне меню для вашого
закладу.
👨🏻‍🍳Навчу ваших піцейол готувати якісно та смачно
🍕Розглянемо та відредагуємо ваше меню.
💥Розгляну та втілю в життя всі ваші побажання
звязані з цією чудовою кухнею.
👨🏻‍💻В подальшому дистанційна співпраця та
підтримка по будь-яких питаннях.
🚑В разі чого мої візити до вас за
домовленістю🚀
Виїзди по всій західній Україні
Гарантую:
🔶Якісне та смачне меню.
🔶Збільшення гарних відгуків про заклад.
🔶Вас полюблять ще більше🙂

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: