Resume from October 13, 2020

Леся

Продюсер, директор, главный редактор, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
45 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Креативний продюсер

from 02.2014 to now (10 years 4 months)
Інтер, Київ (ТВ, ЗМІ)

Education

Університет ім. Т.Г. Шевченка

Філологія, Київ
Higher, from 1995 to 2000 (4 years 9 months)

Additional information

Соколовська Леся Володимирівна – киянка, 1978 року народження.
Контактний телефон : [open contact info](look above in the "contact info" section)
Е-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта :
1995-2000 – Університет ім.. Т.Г. Шевченка, філолог
2003-2004 – Навчальний центр «Basic», веб-дизайнер, програміст
Досвід роботи:
2000 – вчитель української мови та літератури, школа ім. О.Довженка
2000-2001 – референт-перекладач, ГВКГ МОУ
2001-2004 – начальник адміністративного відділення, відділу кадрів та стройової частини, ЦСП МОУ
2004-2007 – Директор Департаменту персоналу, телекомунікаційна компанія «Гермес - Телеком » (Росія, м. Оренбург)
2007-2011 – МК ТРК «ICTV» Проекти:
•Редактор гумористичного реаліті - шоу «Останній комік». Основні обов’язки: інтерв'ю з учасниками, супровід учасників під час знімального процессу, розшифрування відзнятого матеріалу, написання сценаріїв, участь в монтажному процесі.
•Головний редактор бізнес-шоу «Акули бізнесу». Основні обов’язки: пошук та кастинг учасників, формування архівної та резервної бази учасників, супровід учасників під час зйомок, допомога в організації та формуванні презентації учасника, надання психологічної допомоги учасникам, які програли.
•Редактор розважального циклу «Анекдоти по-українськи». Обов’язки: формування рубрик, поновлення бази новими анекдотами та жартами.
•Редактор фільму про фільм «Смерть шпіонам -2». Обов’язки: написання сценарію та монтаж.
•Редактор циклу спот - роликів до дня Перемоги «65 Перемог». Обов’язки: пошук очевидців та учасників Великої Вітчизняної війни по всій Україні, пошук учасників партизанського руху, організація відряджень, проведення інтерв’ю, написання сценарію, участь в монтажному процесі створення хвилинної історії, здатної викликати сильні емоції.
•Кастинг-директор шоу «Велика різниця по-українськи». Поширення інформаційної реклами серед ВУЗів, театрів та ін., створення, поповнення бази акторів та претендентів, проведення попередніх співбесід, організація проведення кастингів. Формування анкетної бази акторського резерву та архіву.
•Редактор документального циклу про зірок «Під прицілом». Обов’язки: написання сценарного плану, інтерв’ю, розшифрування відзнятого матеріалу, написання монтажного сценарію, участь в монтажному процесі.
•Лінійний продюсер розважального шоу «Чудо-люди». Обов’язки: Організація робочих місць та творчого процесу з нуля. Участь у формуванні бюджету колективу. Забезпечення знімального процесу необхідними матеріалами та обладнанням. Формування та поповнення бази претендентів, організація та проведення кастингів, планування та організація відряджень, логістика пересувань, контроль за виконанням КПП. Пошук та освоєння знімальних майданчиків, проведення переговорів щодо зйомок на локаціях. Пошук та закупівля реквізиту. Супровід знімальної групи. Організація кетерінгу. Контроль за роботою сайту, своєчасне написання та подання свіжої інформації. Ведення рубрик на форумах, просування сторінок програми в соціальних мережах.
2010 – журналіст-редактор документального серіалу «В Центрі серці», на замовлення каналу 1+1, продакшн «Activ Vision». Обов’язки: проведення інтерв’ю з пацієнтами, лікарями, родичами. Співпраця з психологом у наданні психологічного супроводу родичам та пацієнтам в перед- і післяопераційний періоди. Проведення інтерв’ю безпосередньо в операційних. Розробка тематики зйомок, пошук безпосередніх учасників фільму, розробка та написання сценаріїв. Журналістське розслідування на тему «Пересадка органів в Україні», передсмертні інтерв’ю, розгляд етично-моральних проблем. Своєчасне реагування, активна робота в усіх відділеннях клініки. Інтерв’ю з пацієнтами, які виписалися.
2011 – редактор розважального шоу «Одружений за власним бажанням», на замовлення каналу 1+1, продакшн «РіК ТБ». Обов’язки: пошук та кастинг учасників, розробка сценарного плану, виявлення проблем та слабких місць, розробка сценарного плану, проведення зйомок, лінійний монтаж матеріалу, підтримка форумів, ведення сторінки в соціальних мережах.
2012(березень-травень) – виконавчий продюсер реаліті «Ближче до народу», Перший Національний
Володію ПК на рівні програміста, володію принципами монтажу, основами драматургії, майстерністю створення лінії конфлікту або розв’язання конфліктних ситуацій, морально-психологічної допомоги , готова до відряджень. Цікавлюся психологією та спортом, швидко вчуся та вдосконалюю навики, здатна швидко реагувати та креативно мислити.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: